2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به علایم نیست من خودم حتی لکه بینی لاگزینی که میگفتن داشتم ولی منفی شد بیشتر علایم برای دارو هاست دق ...

نمیدونم سینه درد داشتم که قطع شده کلا

امروز خیلی درد پریود غروب گرفت شدید نبود ولی مثل قبل پریودم بود خیلی ناامیدم کرد

باردار باشی علایم پریودی رو هم داری امروز چند انتقال هستی

من دو مرحله ای بودم مرحله اولم میشه روز نهم مرحله دوم میشه روز هفتم

نميدونم از غروب ناراحتم

پاهامم یخ میکنه میگن علامت منفیه

من دو مرحله ای بودم مرحله اولم میشه روز نهم مرحله دوم میشه روز هفتم نميدونم از غروب ناراحتم پاهامم ی ...

ربطی نداره بخدا فقط استراحت کن با فکر خیال هیچ اتفاقی نمی افته کتاب بخون فیلم ببین من خودم انتقال بدم اینترنت نمیرم رمان فیلم میخوام دانلود کنم

ربطی نداره بخدا فقط استراحت کن با فکر خیال هیچ اتفاقی نمی افته کتاب بخون فیلم ببین من خودم انتقال بد ...

سرمو گرم ميكنم بعد يهو درد اينا كه مياد بهم ميريزم فكرم در گير شه

سلام من هم ۲۱ آذر ۲ تا جنین گرید A سه روزه انتقال دادم ، والا جمعه وشنبه انقدر ناامید بودم که می خواستم کلا داروهامو قطع کنم اما از یکشنبه حال روحیم بهتر شد امروز از صب لگن و ران پای چپم خیلی تیر میکشه و کلا انگار شعف میره گه گداری هم شکمم سمت چپ درد میکنه حالتهای دیگه ای ندارم ولی این انتظار کشندس بعد جالبه میگن بهش فکر نکنید مگه میشه نکرد 😅😅

سلام من هم ۲۱ آذر ۲ تا جنین گرید A سه روزه انتقال دادم ، والا جمعه وشنبه انقدر ناامید بودم که می خوا ...

سلام عزیزمم منم تمام این علایمو داشتم و منتظرم

اخه فکر نکردن بهش نشدنی نمیشه استرس نداشت و بهش فکر نکرد

سلام عزیزمم منم تمام این علایمو داشتم و منتظرم اخه فکر نکردن بهش نشدنی نمیشه استرس نداشت و بهش فکر ...

دقیقا ثانیه ای از ذهن آدم بیرون نمیره ، شما امروز روز چند انتقالتونو بیبی چکنزاشتید اصلا