2777
2789

من پارسال داشتم باهزاربدبختی چاق میکردم خودمو امسال دارم لاغر میکنم البته کمش کردم وزنمو میخوام یکم دیگه کمتر شه

استارتم ازهمین امروز بود امروز یدونه تخم مرغ آب پز بدون نون خوردم و دوکاسه سوپ تامام یه ساعت هم ورزش کردم

چای هم بدون قند وصفرکالری مصرف کردم جمع امروز کالری مصرفیم۷۰۰ شد قدم ۱۷۰ وزنم ۵۸/۵

ازنظر دکترا این کالری فاجعه س ولی من قبل اینکه به زور چاق کنم خودمو کالری که نمیدونستم چیه تا پارسال ولی الان که حساب میکنم حدودی نهایت دیگه هزار کالری میخوردم اکثرا حتی کمتر

اضافه وزن خیلی برای سنگین تموم شد نزدیک هفتاد شدم توچندمده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن ۵۸ و قد ۱۷۰ اضافه وزنه؟؟؟🫠😐😐

قبل اینکه چاق شم همینقد بودم بودم ناشکری کردم

با قرص اشتهامو بازکردم روزی ده تا برگر میخوردم میگمده تا واقعا ده تا

موچی و حلواو... اینام که بماند

انگار چشم زخمی چیزی بود عقلمو ازدست داده بودم هر یه کیلوکه اضافه میکردم از خوشحالی جیغ میزدم یه روز شکمم روجلوی اینه دیدم وحشت کردم بدترین روزای عمرم بود من موندم و کلی ترک پوستی شکمی که دیگه به قشنگی قبل نشد حالا برای تنبیه خودم میخوام از وزن قبلنم پایینتر بیام

من اصلا استعدادچاقی نداشتم الان یه ذره فست فود میخوردم سریع شکمم معلوم میشه هی روزگار

راستی منمگشنگیمیکشم نزدیک شش ماهه رژیمم ولی یه روزایی گندمیزنم ۱۵۰۰/۱۸۰۰ میخورم امروز سفت وسخت انجامش دادم ازچربی شکمی متنففففففرم

توهم اراده کن وادامه بده تا عید ۶۰ شو ول نکنیا

قبل اینکه چاق شم همینقد بودم بودم ناشکری کردم با قرص اشتهامو بازکردم روزی ده تا برگر میخوردم میگمده ...

به نظرم حتما از یه مشاور تغذیه کمک بگیر

یا حتما تو بعضی از پیجاشون برم نکاتی که میگن بشنو

بعضی وقتا میشکنی چون آهسته و پیوسته عمل نمیکنی