2777
2789
عنوان

روز زن شوهرم واسه خودش کادو خرید

605 بازدید | 50 پست

سلام من توی دوران عقدم، دیشب شوهرم گفت بیا بریم بیرون،. آماده کردم و رفتم بعد گفت من لباس ندارم میخام امشب برای خودم لباس بخرم، گفتم باشه، رفتیم و براش یه شلوار خریدیم. موقع خرید با خانوم فروشنده کلی خودمونی شد و بگو و بخند کرد، بعد هم بهش گفت روز زن اومدم واسه خودم خرید کنم ک بهش نشون بدم زنم هیچی نیست.

با اینحال خندیدم و چیزی نگفتم گفت چی میخای برات بگیرم؟ گفتم خداروشکر همه چی دارم، اگ تو دستت خالیه نخر اما اگر هم دوست داری یه چیز ب سلیقه خودت برام بگیر. که هیچی نگرفت. بعدگفت وظیفه باباته ک برات همه چی بخره و با کلی عصبانیت و خشم هی سر من داد زد ک حالا حالاها بابات باید خرجتو بده، وظیفه من نیست و...

یه چن ساعت بعد برای رفع کدورت رفتم خونشون یه جعبه شیرینی و یک روسری برا مامانشم هدیه گرفتم.

بعد امروز بهش میگم خب تو هم یا بیا خونمون یا یه زنگ بزن به مامانم تبریک بگو میگه به من چ، ولش کن اونو...

بگید چیکار کنم؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نفهم ها رو از کجا پیدا میکنید واقعا؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من بودم تو همون معازه گریه میکردم و قهر میکردم.

پروفت کیه🤣😍

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

همینجوری بی هوا عصبانی سد و داد زد و چیزی نخرید یا چوب کردی تو لونه زنبور؟؟؟ اگه تقصیر اونه چرا واسه رفع کدورت خودت رفتی خونه مادرش و هدیه بردی؟؟؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند