2777
2789
عنوان

روز زن

176 بازدید | 12 پست

به مامانا مون و حتی مادربزرگامون کادو داد همسرم

اما به من حتی تبریکم نگفت...

حتی بغلمم نکرد ...

اون ادم خوبی هست داماد خوبیم هست اما هیچ وقت همسر خوبی نبود

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نه اینکه همه جا وبینمردم و رادیو تلوزیون میگن روزه مادره اونم رو اینحساب به اونا کادو داده...شمام روز پدر تلافی کن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

من ک خیلی حالش بده وضعیت مادیش فشار روانی اورده سر دوتامون اومد خونه بهش گفتم زنگ بزن مادرت گفت ولم کن روز فاطمه زهرا ب ما چ اون عرب بوده شوهرمن کلی روانی شده کفر میکنه از صبح تا شب ازاینورم باردارم حالم بده منم بهم تبریک نگفت 😔

من ک خیلی حالش بده وضعیت مادیش فشار روانی اورده سر دوتامون اومد خونه بهش گفتم زنگ بزن مادرت گفت ولم ...

😔😔عزیزم من بهت تبریک میگم

شوهر من تبریک نگفت ک هیچ تازه استخرشم رفت با دوستاش و انگار ن انگار

بازم خوبه تو میدونی مشکل داره که اینجوری میکنه

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

دیگه کم کم داره از روز زن هم بدم میاد چرا همه باهم قهرن منم کاذو نگرفتم چون شوهرم پول نداره اگرم داشت اهل کادو خریدن اینا نیست نهایت پول میداد اونم تازه باز من میگفتم اما اصلا اینجوری نه خودمو ناراحت میکردم نه اون و کلا من حوصله بحث کردن سر هرچی ندارم آرامش و بیشتر میپسندم