2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاً... یعنی بعضی تاپیک ها رو که میخونم با خودم میگم عجبا...به جای اینکه به خاطر گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه و همچنین گرامیداشت و تجلیل مادرها و خانم ها امروز خانم ها شاد باشن،برعکس شده و عصبانی و غمگینن

یکی میگه چرا شوهرم واسه مادرش پست گذاشته، یکی از کم بودن کادو یا عدم دریافت کادو ناراحته، یکی ناراحته چرا شوهرش پول نداده که خانم برای مادرش هدیه بخره😶😐

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
دقیقاً... یعنی بعضی تاپیک ها رو که میخونم با خودم میگم عجبا...به جای اینکه به خاطر گرامیداشت میلاد ح ...

بعضی ها هم گفتن چرا گل نخریده بعضیا میگن فقط گل خریده😂😂 آشفته بازاری شده

🥰🥰

شب یلدا و اینکه خونه کی برن دعواست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولی راستش هیچی بدتر از اونهایی نیست که عکس کادو گذاشتن و تاپیک زدن اینم کادوی همسر عزیزم و غیره و ذلک

آخه چه لزومی داره کادوی دریافتیشون رو اینجا به اشتراک بذارن؟ ذوق دارن؟ درسته و مبارکشون باشه الهی همیشه حال دلشون خوب باشه همیشه شوهراشون قدردانشون باشن و همیشه هدایای لاکچری بگیرن اما خب الان واقعا خیلی از آقایون دست و بالشون خالیه و نتونستن هدیه ای فراهم کنن اصلا شاید خیلی از خانم ها،شوهراشون اهل این کارها نباشن و خب طبیعیه با دیدن این تاپیک های کادو حسرت بخورن

بازم میگم الهی همه زندگیاشون شیرین باشه و حال دلشون عالی باشه اما واقعا اینکه عکس کادو بذاری اونم توی سایت عمومی،راستش برای من قابل درک نیست (البته در کمال احترام)

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بعضی ها هم گفتن چرا گل نخریده بعضیا میگن فقط گل خریده😂😂 آشفته بازاری شده

واقعا هم همینطوره...از واژه بسیار مناسبی استفاده کردید... آشفته بازار شده جداً

کادو گرفتن از مرد خاعن ک باعث درد و رنج و تنهاییت و قهر های سالانس.ایا ارزش داره .ن.طلام پرکنن بعضی ها فایده نداره.تولد خانم فاطمه اس چرا ما کادو بگیریم.انشاله خودش حاجت دلاتون بده منم تو اونا

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
کادو گرفتن از مرد خاعن ک باعث درد و رنج و تنهاییت و قهر های سالانس.ایا ارزش داره .ن.طلام پرکنن بعضی ...

چقدر درست گفتید

یکی از آشناهای ما، شوهرش همین حرف شما رو میگه البته خودش مرد باشخصیتیه و همسرش خیلی ازش راضیه و بیش از ۴۲ ساله دارن به خوشی و با عزت زندگی میکنن اما آقا همیشه میگه چه فایده ای داره که بعضی از مردها، ۳۶۴ روز از سال رو به همسرشون بی احترامی میکنن،دست روشون بلند میکنن یا حتی بدتر؛خیانت میکنن ولی یه روز از سال (روز تولد حضرت فاطمه) به اسم روز زن، هدیه میخرن و فکر میکنن به به چقدر مرد خوب و مهربون و درجه یکی هستن و چقدر به فکر زنشونن غافل از اینکه زن محبت و احترام و خوشرفتاری و وفاداری نیاز داره و کادو دادن های تصنعی و گاهاً از سر اجبارِ روز زن، دردی رو دوا نمیکنه