2777
2789
عنوان

برا مادرم هیچی نخریدم

80 بازدید | 9 پست

من هم مثل بعضی از کاربرا حتی به مادرم زنگ نزدم تبریک بگم تابستونم دارم از ایران میرم شاید هیچ وقت دیگه نبینمش و باهاش صحبت نکنم

اسم خانوادم میاد پر از خشم میشم

🥰🥰

چرا؟میدونی، درسته آدم خودش دلش میخاد مادر بشه،ولی خیلی سخته

حتی اگه تا پنج سالگیت بزرگت کرده باشه بدون ک متحمل رنج زیادی شده.من خودم از وقتی مادر شدم و ب مرز جنون رسیدم از دست بچه هام قدر مادرمو بیشتر میدونم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟میدونی، درسته آدم خودش دلش میخاد مادر بشه،ولی خیلی سختهحتی اگه تا پنج سالگیت بزرگت کرده باشه بدو ...

مادر هیچ کاری نکرده پدرم و برادرم بد بودم اما من پر خشم هستم یک ماه با مادرم هم قهرم

🥰🥰

مادر هیچ کاری نکرده پدرم و برادرم بد بودم اما من پر خشم هستم یک ماه با مادرم هم قهرم

عزیزم منم گاهی همچین حسی ب مادرم دارم چون مجبورم کرد ازدواج کنم و خوشبخت نشدم

ولی خب بالاخره زحمت کشیده.آدم تا ب سن مدرسه برسه هزاران دردسر داره

عزیزم منم گاهی همچین حسی ب مادرم دارم چون مجبورم کرد ازدواج کنم و خوشبخت نشدمولی خب بالاخره زحمت کشی ...

من حالم بد میشه وقتی باشون صحبت میکنم ولی خب این قطع رابطه هم حالم را خوب نمیکنه

🥰🥰

من حالم بد میشه وقتی باشون صحبت میکنم ولی خب این قطع رابطه هم حالم را خوب نمیکنه

آدما گاهی حال همو خراب میکنن شاید الان از مامانتم بپرسن از شما ناراحت باشه و البته همه هم حق و ب خودشون میدن.این دلخوریها هم بین همه ی بچه ها و پدرمادرا هست.بهتره آدم گذشت کنه.

آدما گاهی حال همو خراب میکنن شاید الان از مامانتم بپرسن از شما ناراحت باشه و البته همه هم حق و ب خود ...

خورهرام میگن خیلی گریه میکنه معده درد گرفته جوابش را بده اما من حوصله ندارم پر از خشمم

🥰🥰

من الان سه تا بچه دارم.ک دوتاشون دوساله و چهارساله هستن و همین بچه ی دوساله کوچیک من سه هفته درگیر مریضی بود و تمام این سه هفته رو من در طول شبانه روز فقط یک ساعت میخوابیدم و دائم میگف مامان بغلم کن و شب تا صبح تو بغلم میگردوندم.جوری ک خسته میشدم فقط گریه میکردم

ویادم میفته گاهی سر مامانم داد میزدم و خجالت میکشیدم ک چرا اینکارو میکردم.وقتی یه مادر فقط دوسال اول زندگی بچه رو اینقدر عذاب میکشه

خورهرام میگن خیلی گریه میکنه معده درد گرفته جوابش را بده اما من حوصله ندارم پر از خشمم

خب گناه داره.دو دقیقه حرف زدن وقتی از تو نمیگیره.ولی دل مادرت و شاد میکنه