صبا۶۱ مدیر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3066 عنوان مدرک تحصیلی | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 50 پست دوستان بیان بگین درک و رشته تحصیلی تون چیه؟!! 1397/02/11 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره۶۶ عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1626 والا من رسمی م باهاشون اما شوخ هستن و فوق العاده مهربان میزبانیش هم حرف نداره😁 من یکبار برای پایان ... بله دانشکده مکانیک دانشگاه تهران تو امیرآباداستاد باسوادی هستن تو دانشگاه جدی هستن ولی عصبی نیستن ارومن دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
benaz عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1073 بله دانشکده مکانیک دانشگاه تهران تو امیرآباد دقیقا من اونجا تو اتاقشون کارام انجام دادم ...بعدش هم رفتیم در جوار دایی نهار رو تو سلف دانشگاه خوردیم .....عجب غذایی شاهانه ای والا😂 البته فکر کنم مال اساتید اینطوری باشه وگرنه من اینهمه سال دانشجو بودم متنفر بودم از بوی غذاهای سلف😂
بهاره۶۶ عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1626 دقیقا من اونجا تو اتاقشون کارام انجام دادم ...بعدش هم رفتیم در جوار دایی نهار رو تو سلف دانشگاه خورد ... نوووش جانتون دانشجوهای دکتری هم با سلف اساتید یکی هستن ولی تا دلتون بخواد لیسانس و ارشد افتضاح بود دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
benaz عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1073 بله دانشکده مکانیک دانشگاه تهران تو امیرآباد استاد باسوادی هستن تو دانشگاه جدی هستن ولی عصبی نیستن ... آره خونسرد به آدم استرس نمیده ...خیلی توی رشته خودشون باسواد هستن و کتابهایی که نوشتن هنوزم جز پر تیراژ هاس ...خیلی هم خاکی هستن و دست به خیر
benaz عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1073 امیدوارم شما هم یه روزی استاد بزرگی بشید و تو رشته تون موفق باشید خیلی خوشحال شدم از صحبت باشما 😍
بهاره۶۶ عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 1626 امیدوارم شما هم یه روزی استاد بزرگی بشید و تو رشته تون موفق باشید خیلی خوشحال شدم از صحبت باشما 😍 ممنووووونم عزیزمهمچنین 😍😍😍منم خوشحال شدم بانو دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت