2777
2789
والا من رسمی م باهاشون اما شوخ هستن و فوق العاده مهربان میزبانیش هم حرف نداره😁 من یکبار برای پایان ...

بله دانشکده مکانیک دانشگاه تهران تو امیرآباد

استاد باسوادی هستن تو دانشگاه جدی هستن ولی عصبی نیستن ارومن

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
بله دانشکده مکانیک دانشگاه تهران تو امیرآباد

دقیقا من اونجا تو اتاقشون کارام انجام دادم ...بعدش هم رفتیم در جوار دایی نهار رو تو سلف دانشگاه خوردیم .....عجب غذایی شاهانه ای والا😂 البته فکر کنم مال اساتید اینطوری باشه وگرنه من اینهمه سال دانشجو بودم متنفر بودم از بوی غذاهای سلف😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من اونجا تو اتاقشون کارام انجام دادم ...بعدش هم رفتیم در جوار دایی نهار رو تو سلف دانشگاه خورد ...

نوووش جانتون دانشجوهای دکتری هم با سلف اساتید یکی هستن ولی تا دلتون بخواد لیسانس و ارشد افتضاح بود

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
بله دانشکده مکانیک دانشگاه تهران تو امیرآباد استاد باسوادی هستن تو دانشگاه جدی هستن ولی عصبی نیستن ...

آره خونسرد به آدم استرس نمیده ...خیلی توی رشته خودشون باسواد هستن و کتابهایی که نوشتن هنوزم جز پر تیراژ هاس ...خیلی هم خاکی هستن و دست به خیر

امیدوارم شما هم یه روزی استاد بزرگی بشید و تو رشته تون موفق باشید خیلی خوشحال شدم از صحبت باشما 😍

ممنووووونم عزیزم

همچنین 😍😍😍

منم خوشحال شدم بانو