من یه دختر ۳ ساله دادم وضع مالیمون هم خوبه خداروشکر ماه پیش فهمیدم ۲ ماهه باردارم با اینکه جلوگیری کرده بودیم واقعا خیلی مشکل دارم توان بارداری و امدم یه بچه دیگه رو ندارم واقعا، هفته قبل هم فهمیدم پسره همسرم هم از بارداري من ناراحت بود ولی دوست داشت دختر بشه واقعا خیلی دلم گرفته به سقط هم اصلا فکر نکردم اصلا من حق ندارم بچه ای که سالمه رو بی دلیل از دنیا ببرم دلم هم نمیاد فقط میخوام بشینم گریه کنم اصلا حال روحی خوبی نداشتم خیلی مشکل داریم
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
خدا بهتون نعمت داده جو و گندم هم دختر هم پسر ، شکر این نعمت رو بگید ازش لذت ببرین بعدا شیرینیش چنان قلبتون رو به وجد میاره که اصلا یادتون میره همه مشکلات و موانع و نخواستنارو
عجبا، ببین خدا بچه رو به کیا میدی؟ ن خدایی چجوری دلت میاد حسرتشو تو دل بعضیا بزاری؟...
😐😐😐تو این تاپیک لطف کن ساکت شو
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
چون بارداریم خطرناکه و کلی مشکل دارم بعدشم گفتم که اصلا فکر نمیکنم بهش
عزیزم همین الان برو با پزشکت مشورت کن ببین چی میگه مراقب باش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم