2777
2789
عنوان

بهترین هدیه روز مادر

483 بازدید | 58 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

برای مامانم گل خریدم ولی حیف اینجا نیست بهش بدم

شهرستانه...

الان زنگ زدم بهش تبریک گفتم

حیف که متاسفانه مجردم

اگه همسر داشتم الان بهش میدادم

با هم میرفتیم بیرون

شام میخوردیم

موهاشو میبافتم

ولی حیف...

الان یه شاخه گل خریدم

مامانم نیست بهش بدم

نمیدونم چیکارش کنم

هیچ کس نیست بهش بدم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خریدی خب😅

همینطوری

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

من برا مامانم رفتم با پولی که خودم کار کرده بودمگل و کیک خریدم بابامم براش میکسر خریده بود

بابام شبش ازم پرسید گل و کیک چند شده و اینا منم گفتم

فرداش 500 ریخت به حسابم بدون اینکه بگه به من

اومده جلو مامانم میگه500 پولتو ربختم برات دیگه تو خودتو نشون دادی

فکر کنم میخواست منو تحقیر کنه یا محبت منو کم جلوه بده مگر نه چرا باید جلو مامانم اینو میگفت قیمت. چیرایی کع خریدمو😭😭😭😭😭قلبم شکسته واقعا چون من کلا یه تومن داشتم اونمدبا زحمت خودم بود

میتونست جلو مامانم نگه گلو کیک چند شد 😭😭😭 فکر کنم میخواست کادو ی خودش به چشم بیاد اخه گلمنم روز مادر روش زده زود گفت فقط مادر منم گفتم خب من خریدم دیگه ولی کندم گداشتم کنارش

برو خداروشکر کن حداقل یکی نبست اینجوری گند بژنه

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

اینکارا رو هیچوقت فراموش نکن به خودت قول بده حتما حتی اگه هزاران هزار تا کار سرت ریخته بود نمیدونستی ...

یادم نمیره

دیگه زندگی با همینا قشنگه

اولا که نباید میخریدیدوما زودتر زن بگیر که اینکارارو براش بکنی چص ناله نکن

چشم حتما میکنم

من برا مامانم رفتم با پولی که خودم کار کرده بودمگل و کیک خریدم بابامم براش میکسر خریده بودبابام شبش ...

ای بابا چه بد

سلام همین که به مامانتون زنگ زدین و تبریک گفتین مطمئنا دلشون کلی شاد شده و ارزشمنده

ممنون

زنگ بزن یه گل فروشی تو شهرتون گل سفارش بده با پیک بفرستن برا مامانت حتی به شاخه

واقعا