2777
2789
عنوان

بچم نمیزاره هیچ کاری بکنم

979 بازدید | 81 پست

سلام دوستان ، من یه نوزاد دو ماهه دادم که وقتی بیداره باید تمام وقت من پیشش باشم یا بهش شیر بدم یا رو پام بزارمش یا ... وقتیم که میزارمش زمین نهایتا دو دیقه آرومه بعد سریع شروع میکنه به گریه کردن

منم نمیتونم به کارام برسم و خیلی وقتا غذا درست کنم

امروز ۵ ساعت وقت نکردم غذا بخورم ، آخرش دیدم سرم داره گیج میره

مامانم هم همش دعوام میکنه و میگه ما هم یه جور بچه داری کردیم ، به همه ی کارامونم میرسیدیم ... مردا هم وظیفه ندارن تو بچه داری کمک کنن ، اونا همینکه میرن سرکار کافیه

خب من چکار کنم 😔

شما وقتی نوزاد داشتین چجوری به کاراتون میرسیدین ؟ تا چه سنی بچه ها اینجورین و نیاز به مراقبت تمام وقت دارن ؟

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولاته بعد راه میوفتی بچتو بذار کنارت یا روپات مواد غذارو خورد کن بعد رو گهواره یا توی بغلت بگیرو سرخکن یا تفت بده

من بچه بغل جارو میکشیدم یا میذاشتمش جلوی حموم میرفتم دوش بگیرم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من میذاشتم داخل تاب ریلکسی

با طناب و پتو براش تاب هم بستم ولی توش انگار راحت نبود و دو دیقه بعد گریه میکرد

با طناب و پتو براش تاب هم بستم ولی توش انگار راحت نبود و دو دیقه بعد گریه میکرد

اصولی نبوده دوست نداشته من کریر و تاب عصای دستم بود

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
خودت بد عادتش کردی

قبل واکسن زدن میزاشتمش رو پام و حداقل میتونستم صبحانه بخورم و کارای نشستنی رو انجام بدم ولی بعد واکسن زدن رو پامم در اون حد آروم نیست !!!

عزیزم کم کم عادت میکنی وقت هایی که آرومه لازم نیست رو پات تکونش بدی بزارش روزمین یواشکی برو به کارات برس یا با چادر ببند به کمرت مثل زنای قدیم من تلویزیون میزدم شبکه ی کودک کنارشم بالش میزاشتم میرفتم آشپزخونه اپن بود نگاه ش میکردم مرتب لذت ببر از این روزا

بچه همه ش دو ماهه ست و طبیعیه که بغل میخواد و طبیعیه که تمام وقت باید در کنارش باشی

وقتایی که همسرت خونه ست ازش کمک بگیر ... درسته سرکار میره و خسته میشه ولی چیزی از وظیفه پدر بودنش کم نمیشه اونم باید توی مراقبت و تر و خشک کردن بچه کمک باشه

شبا که همسرت خونه ست بچه رو بده بهش نگه داره

شما آشپزی کن برای فردا یا مثلا حمام برو و به کارای خودت برس

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اولاته بعد راه میوفتی بچتو بذار کنارت یا روپات مواد غذارو خورد کن بعد رو گهواره یا توی بغلت بگیرو سر ...

وااای اصلا نمیتونم بچه به بغل چیزی سرخ کنم یا برنج رو آبکش کنم !!!

اگه پاش به ماهیتابه بخوره چی ؟ اگه روغن های ماهیتابه به سروصورتش بپاشه چی ؟ حتی تو کارت واکسنش نوشته بچه به بغل چایی هم نباید بخورین !!!

مرد هم وظیفه داره. اونم پدر بچه ست دیگه

از سرکار که برگشت استراحت کرد، بچه رو بده بهش برو کارای ناهار فردا رو بکن. خورشت آماده کن فریز کن. نهایت فقط بخای یه برنج دم بدی

مواد کتلت آماده کن، جوجه بزار تو مواد فریز کن و...

حتی مواد غذایی میتونی بخری از مامانت یا مادرشوهرت خواهش کنی برات خرد کنن آماده کنن که فریز کنی.

دیگه همه باید همکاری کنن تا این دوران هم بگذره. تمیزی خونه هم سخت نگیر ، خونه بچه دار همیشه بهم ریخته ست مهم استراحت خودت هست عزیزم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اصولی نبوده دوست نداشته من کریر و تاب عصای دستم بود

تو کریر هم معمولا یا آروم نیست یا ۵ دیقه آرومه ... بعد همون کریر هم مدام باید خودم تکون بدم

وااای اصلا نمیتونم بچه به بغل چیزی سرخ کنم یا برنج رو آبکش کنم !!! اگه پاش به ماهیتابه بخوره چی ؟ اگ ...

پس اگه انقد نگرانی همون صب کن بخوابه کاراتو بکن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜