2777
2789

پولام همه رو خرج کردم فعلا دستم خالی چی بخرم برا مامانم با حقوق خودم

از اونورم برا مامانم چیزی بخرم شوهرم میگ چرا برا مامان من چیزی نخریدی خودشم پول نداره بخره از من توقع داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يه پارچه چادري خريدم

امروزم همراه داداشم رفتم يه مانتو اون خريد شلوارشم من

برد شهرمون من دورم 😢

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

منو خواهرم پول دادیم ب داداشم خودشم ی مقدار گذاشت روش گردنبند خرید

من دسته گل و داداشم کیک هم خرید

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
شوهرم بیاد بریم یک چیزی بخرم پارسال شال خریدم چقدر ناز یبار نپوشید کیک هم نمیتونم دیابت دارد

چند سالشونه اخه اگه سن بالان نميپوشن تيشرتي

شلواري پارچه ايي اينطور چيزا بخر

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

مجردم من

پنج روز پیش حقوق گرفتم ۲میلیون دادم براش ی بارونی

دیشبم میخاستم سوپرایزش کنم ولی حالم اصلا خوب نبود دیگه دیدم خالم اینا زنگ زدن بهش بچه هایی ما فلان کردن چیکار کردن با حال بدم پاشدم رفتم ی کیک کوچیکم گرفتم براش 🥲 ی جشن دوتفره گرفتیم