2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشی برای کسی که رژیم داره خوب نیست چون ضعف میاره گرسنه ات میشه غذا بیشتر میخوری

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
ای بابا من گفتم آبغوره داره و سبزیجات حتما لاغرم میکنه

اتفاقا شدید هم لاغر میکنه ولی چون طبعش سرد و ضعف بهت میده میگم باعث چاقی میشه ک اگه اونم بعد ترشی بشینی غذا بخوری اگر نخوری و خودتو نگه داری لاغر لاغر میشی

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

اتفاقا شدید هم لاغر میکنه ولی چون طبعش سرد و ضعف بهت میده میگم باعث چاقی میشه ک اگه اونم بعد ترشی بش ...

من یه کاسه ماست خوری خوردم رژیمم رژیم سختی برنج ونون نداره ...گفتم نکنه این چاقم کنه بی فایده بشه

هیچ عاملی به تنهایی صرف نمیتونه باعث چاقی یا لاغری بشه .ترشی هم از سبزیجاته چیز خاصی نیست ببین این سبزیجات اگه حجم معده را پر کنند و باعث کمتر خوردن بشن درسته میتونن باعث لاغری بشن ولی اگه اشتها را زیاد کنند برعکس عمل میکنند .ولی ترشی در کل بدون ارتباط به چاقی یا لاغری نباید زیاد مصرف بشه هم برای دندون و معده و مغز بسیار مضره.

اینجور معدت نابود میشه که! ترشی اسیدیه بخوری بعد چیزی نخوری!!!!

رژیم سختی دارم میگیرم کلا برنج ونون حذفه ...این ترشی میخورم حالم خیلی بهتر میشه اتفاقا ضعف همه چیم خوب میشه