2777
2789
عنوان

لباس نوزاد

87 بازدید | 15 پست

دوستان من اشتباهی از مغازه لباس سه تیکه نوزادی گرفتم، پیراهن طرح ماهی 6-9ماه، زیرپوش دکمه دار 9-12ماه و شلوار 9-12 ماه. که اینا چون ست هستن شبیه هم هستند و طرح ماهی قرمز.فروشگاه راهش خیلی دوره. همسرم نمیزاره تنها برم عوض کنم، خودش هم نمیاد. به نظرتون منطقیه پیراهن رو بندازم دور؟

همسرم میگه یه پیراهن 9-12 همین طرح ماهی رو بعداً میریم میخریم. منم چون حساسم میگم نمیشه که دو تا پیراهن با طرح ماهی باشه

به نظرتون چکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد سخت میگیری نگهدار میپوشی دیگه چرا بندازی دور

دقت نکردم زیرپوش و شلوار 9-12هست

پیراهن رو اشتباهی 6-9برداشتم

همسرم میگه نمیزارم هفتاد کیلومتری بری برای یه لباس.

بعداً هم بخره پیراهن 9-12 آخه عزیزم بااین یه شکل میشه

بد نیست؟

دقت نکردم زیرپوش و شلوار 9-12هست پیراهن رو اشتباهی 6-9برداشتمهمسرم میگه نمیزارم هفتاد کیلومتری بری ب ...

نه بابا بد نیست هروقت اندازش شد میپوشی مهم نیست اصلا ست باشه یا نباشه بچه تو اون سن انقد لباس کثیف میکنه که تند تند باید عوض کنی اصلا به این چیزا فکر نکن

دقت نکردم زیرپوش و شلوار 9-12هست پیراهن رو اشتباهی 6-9برداشتمهمسرم میگه نمیزارم هفتاد کیلومتری بری ب ...

من ک نفهمیدم چی شد..ولی نگه دار بچه ک همیشه ی اندازه نمیمونه بزذگ میشه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ک نفهمیدم چی شد..ولی نگه دار بچه ک همیشه ی اندازه نمیمونه بزذگ میشه

پیراهن و زیرپوش و شلوار خریدم، میخواستم ماله یکسالگی رو بگیرم. اشتباه پیراهن شش ماهگی رو برداشتم، شلوار و زیرپوش یکسالگی. شوهرم نمیزاره ببرم عوض کنم. راهش خیلی دوره. میگه هر وقت رفت لنگه همین ست که پیراهن شش ماهگی برداشتم، میگه پیراهن یکسالگی رو برمیدارم. میگم آخه دو تا پیراهن شبیه هم میشن

پیراهن و زیرپوش و شلوار خریدم، میخواستم ماله یکسالگی رو بگیرم. اشتباه پیراهن شش ماهگی رو برداشتم، شل ...

مشکلی نیس اگه برای یکساله میخاسی برو عوض کن .قبلی رو بده ببره عوضش کنه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...