2777
2789

خیلی زشتم و خیلی افسرده و خنگ

وقتی نه ازدواج میشه کرد نه حتی میشه تو رابطه بود و پدر مادرم نباشند من هیچکس رو ندارم حتی نمیتونم بدون خجالت و نگاه عجیب مردم تا سوپرمارکت برم و برگردم

وقتی نمیتونم کارامو خودم انجام بدم همیشه منزوی و وابستم عرضه ندارم

وقتی صبح تا شب تو خونم و قرص اعصاب هم جوابگو نیست و دارم رنج میبرم

وقتی جلوی چشمم همه از زیبایی خواهر برادرم تعریف میکنند و تو صورت خودم خیلی رک میگن چقدر زشت و گنده ای آخی چقدر بدشانسی شبیه اونا نشدی

وقتی درسم هم خوب نیست عرضه ندارم کار درست انجام بدم و رشتم هم حساسه یعنی ادم خنگ و دست پاچلفتی نباید وارد محیط درمان بشه

وقتی همه این مشکلات غیر قابل حلن یعنی نه زشتی درمان داره نه بهره هوشی نه افسردگی چرا خودمو نمیکشم؟ چرا تا الان تمومش نکردم؟ شاید چون هنوز میترسم نمیرم ناقص هم بشم علاوه بر زندگی وحشتناکم یه درد به دردام اضافه بشه ولی این تاپیکو میذارم بمونه هر موقع دیدمش یادم بیفته یکم غیرت داشته باشم این زندگی حقیرانه و حرف مردم تا کی میخواد ادامه داشته باشه باید زودتر تمومش کنم چقدر باید اساتید و مربی و مردم و دوست و غریبه و خانواده بکوبن تو سرت؟ خدا برای تو هیچی نخواسته خودتو خلاص کن

کی اینا رو بهت تلقین کرده نصف ملت قیافشون آنچنانی نیست شاد و شنگولن شما هم از بس تو تنهایی از این فکرا کردی خیلی دنیا رو تاریک کردی برا خودت. در مورد بهره هوشی هم بگم بیشتر آدمای موفق تلاش زیاااد میکنن پس بیخود به خودت تلقین نکن پاشو یا علی بگو تلاشتثمضاعف کن فکرای احمقانه رو دور بنداز شاکر باش سالمی

پاشو دختر خجالت بکش از این حرفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اعتماد بنفس نداری فقط

رو اعتماد بنفست کار کنی همش حله

تازه مگه شانس و ازدواج و این چیزا به قیافه و ظاهره !!!

سرتو گرم کن اصلا به حرفای اطرافیان توجه نکن

خدا بموقعش برات میسازه

خیلی بده آدم همچین حسهایی بیاد سراغش ، ولی به ادمای بدتر از خودت هم گاهی فکر کن، بهمونایی که بقول تو با داشتن همه خصوصیات بد تو بیمار هم هستند

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

هرکیو بگیری مشکلاتی تو زندگیش داره یکی خفیف تر یکی هم مثل ما خیلی شدیدتر ولی بعد مرگ چی؟ هیچی عایدت نمیشه یکم با خودت فکر کن که خودکشی فقط بارگناهتو خیلی زیاد میکنه. راه حل ساده ای داری... بشین درست و حسابی درستو بخون. بی توجه به حرف بقیه. قبول ک شدی رژیم درست و حسابی بگیر بابا یکم به خودت سختی بده! باشگاه برو و بهترین هیکلو داشته باش کم کم هم عملای زیباییو انجام میدی دیگه اینهمه غصه خوردن چرا؟ اساتید دانشگاه هستن که هیچ نکته مثبتی تو ظاهرشون ندارن! ولی بهترین زندگیو دارن چرا چون با چیزی ک دست خودشون بوده(تحصیل) خودشونو خیلی خوب کشیدن بالا!