2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طرف جنوب مام بعد یسال بارونی شد امروز خدایاشکر

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار

خداروشکر

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

الحمدلله

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

اینجا که هوا یبوست گرفته

کلی ابر هست دریغ از یه قطره بارون

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اینجا که هوا یبوست گرفته کلی ابر هست دریغ از یه قطره بارون

دقیقا😂اینجام هوا ابریه ولی بارون نمیادددددد

کدوم شهرین شما

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.

2827
2791
2779
2792