2777
2789
عنوان

همه چی تمام شد💔🙂

439 بازدید | 32 پست

اینسری واقعنی هنه چی تمام شد ۳سال نیم جونتو قلبتو احساساتتو بزاری برا یه آدم و بعد همه چیو اینطور تمام بکنه

از قبل عید دقیق بخام بگم ۲۵/۲۶اسفند بهونه هاش شروع شد و منه احمق از همون روز تلاش و تقلاهام شروع شد چقدر جون کندم تو این۱۰ماه چقدر تلاش کردم چقدر خسته شدم چقدر شکستم چقدر تحقیر شدم غرورم قلبم عزت نفسم دیگه هیچکدوماش باقی نمونده....اگه این حجم از انرژیمو سر هرکاری میزاشتم بلاخره ثمرشو میدیدم

هیچوقت شما اشتباه منو نکنید هیچوقت. آدمی که میخاد بره رو بزارید بره حتی دلیل نخاید حتی خدافظی هم نکنید اصلآ چرا باید یه آدم رفتنی رو نگهداشت که چی خب اگه اون میخاست بمونه که میموند بزارید برن رهاکنید شما مثل من نباشید اگر من همون موقعی که میخاست بره میزاشتم و اصرارنمیکردم الان۱۰ماه گذشته بود الان حالم خوب شده بود مطمعنن ولی الان چی روزی هزاربار آرزوی مرگ میکنم روزی صدبار از فکر دوست دارم سرمو بزنم به دیوار امان از این فکرا امان

نمیدونم از کی ناراحت باشم کیو مقصر بدونم خانوادمو؟اونو؟یا خودمو...ولی بیشتر از همه از دست خودم عصبانیم بیشتر از همه گلگیم از خودمه من هنوزم احمقم هنوزم امیدوارم هنوزم تو دعاهام نمیگم که فراموشش کنم میگم برگرده میگم همه چی درست شه.من ازخودم عصبانیم چون دیگه کنترل خودمو ندارم چون انگار رو به رو همیم انگار دشمن شدیم چون قلرم مقابل عقلو منطقم قرارگرفته و تا میتونه داره میتازونه منم مشوقه قلبمم ولی دیگه نه بسه دیگه من تلاشامو کردم هرکاری از دستم برمیومدو انجام دادم و هیچ پشیمونی نمیمونه

حالا که همه چی تمام شد میخام خودمو بسازم فقط به خودم اهمیت بدم از این به بعد خودخواه باشم حدومرز بزارم و عاشق خودم بشم.به علایقی که دارم اهمیت بدم و تلاش کنم برا رشدشون از الان به بعد تلاش میکنم برا حال خوبم و هرموقع تونستم دوباره از پیلم دربیام میشه تولد روحم و هرساله براش جشن میگیرم

خیلی دوست دارم این روزا تند بگذره و آینده رو ببینم میترسم دووم نیارم چون این درد داره از زندگی میندازه منو و همش تو رختخوابم و سعی میکنم فکر نکنم کاش زودتر بگذره کاش خوب بگذره

من اونو سپردم به خدا هرچند همین بس که یکی مثل منو از دست داد ولی واگذارش کردم به خدا و قسمش میدم به حضرت فاطمه که امروزم ولادتشه که به بدترین نحو ممکن تقاص قلب شکستمو پس بگیره ازَش

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه؟نوجوونی؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

دوست بودین؟چند سالتونه؟؟؟ ببین اسی خداروشکر کن اگر شوهرت نیست اسم همچین ادمی نیومده تو شناسنامه ات ک ...

اره ولی جدیش کرده بود تقریبا ولی نمیدونم چیشد که زده شد البته میدونما خوبیه زیاد محبت زیاد ادمارو حالی به حالی میکنه فکنم باید همون سیاستا اینستارو بکار ببریم

الان یکی از تاپیکامو دیدم دقیق ۲۰آذر زدمش نوشتم حسم میگه سال دیگه عقد کردیم😂😂😂💔

نمیدونستم سال دیگه به این مرحله قراره برسیم

واقعا زمان چیز عجیبیه

افرین فقط سیاست فقططططط

من دوست داشتم خودم باشم اصلا نمبتونستم احساساتمو کنترل بکنم دربرابرش نمبدونم بعضیا چطور میتونن اونا یا عاشق نیستن یا یبار چوبشو خوردن

من دوست داشتم خودم باشم اصلا نمبتونستم احساساتمو کنترل بکنم دربرابرش نمبدونم بعضیا چطور میتونن اونا ...

منم چوبشو خوردم که میگم

واسه یه عمر آدم شدم و هزینه خیلی خیلی سنگینی پرداخت کردم

منم چوبشو خوردم که میگم واسه یه عمر آدم شدم و هزینه خیلی خیلی سنگینی پرداخت کردم

من این شرتیط باب میلم نیست اصلا نمیدونم چکارکنم