2821
2789
عنوان

بعضی وقتا

89 بازدید | 12 پست

یجوری عوضی میشم که خودم تعجب میکنم

با پنبه سر کسایی که ازشون خوشم نمیاد میبرم

البته از وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم انگار مجبور شدم وارد بازیای روانیشون بشم و دیدم عه من از اونها بهتر بلدم

ولی تا مجرد بودم ساده و خنگ و معصوم بودم

خیلی هم عالی 😂

بعضی وقتا دلم میخواد قلبمو از تو سینم در بیارم بزارمش جلو روم و سرش فریاد بزنم میشه تمومش کنی میشه انقد ساده و احمق نباشی میشه انقد دلت برای آدما و کاراشون نسوزه میشه برات مهم نباشن متوجه ای که داری به جفتمون آسیب میرسونی بعدشم همو بغل کنیم و تا خود صب باهم اشک بریزیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مجبورم بخدا 😂

فداسرت خودت مهمی😂

بعضی وقتا دلم میخواد قلبمو از تو سینم در بیارم بزارمش جلو روم و سرش فریاد بزنم میشه تمومش کنی میشه انقد ساده و احمق نباشی میشه انقد دلت برای آدما و کاراشون نسوزه میشه برات مهم نباشن متوجه ای که داری به جفتمون آسیب میرسونی بعدشم همو بغل کنیم و تا خود صب باهم اشک بریزیم

لطفاً مثال بزنید منم یاد بگیره م

مثلا خانواده شوهرم با رییس بازی و دخالت کنترل زندگیمو از دستم گرفته بودن همشووووون

منم بینشون اختلاف انداختم البته نه با دروغ واقعا حقیقت رو میگفتم زبون لعنتیمو باز کردم و تعارف رو گذاشتم کنار حالا اونا ازم خجالت میکشن و آرومتر شدن

مثلا خانواده شوهرم با رییس بازی و دخالت کنترل زندگیمو از دستم گرفته بودن همشووووون منم بینشون اختل ...

خوب اینکه با پنبه سر بریدن نیست ،هست؟!

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

فداسرت خودت مهمی😂

البته یذره هنوز استرس دارم ولی خب باید محکم باشم دوس ندارم مثل مامانم تو سری خور باشم یه روز خوش از زندگیش ندید چون معتقد بود خدا جواب آدمای بد رو میده ولی من اعتقادی به این حرفای گول زننده ندارم مظلوم بودنش خودش یجور گناهه چون منم آدمم مثل بقیه

خوب اینکه با پنبه سر بریدن نیست ،هست؟!

آره مثلا اونی که منو خراب کرده پشت سرم حرف زد بعد اومد جلوی شوهرم منو مقصر جلوه بده که تو بلد نیستی رو در رو با ادما حرف بزنی ترسویی در صورتی که من پیش کسی ازش حرف نزده بودم خودش اینکارو کرده بود میخواست منو بد جلوه بده منم عین خودش رفتم آبروشو بردم پشت هر کی جلوی من حرف زده بود رفتم گفتم حالا از خجالت و حرص پاشو فعلا نذاشته تو خونم خداروشکر و خیلی داستانهای دیگه

یکم وقت و انرژیم رفت ولی نشون دادم بهشون که منم عوضی بازی بلدم الکی ادای آدم خوبارو درنیارید

تا اینقدر تغییر واقعاً عجیبه جالبه که خوشحالی و همچین شادت کرده و وقتتم پر کرده ی جورایی

بخدا وقت ندارم چون دارم کتابی که نوشتم رو بازنویسی میکنم و خونمم در حال بازسازیه ولی واقعا حس کردم با تموم شرایط الان لازمه اینکارو کنم دیگه صبرم تموم شده بود

من حاضرم از آدما کتک بخورم فحش بشنوم ولی دوس ندارم کسی حس کنه میتونه افسار زندگیمو دست بگیره و حس ریاست بهش دست بده

بخدا وقت ندارم چون دارم کتابی که نوشتم رو بازنویسی میکنم و خونمم در حال بازسازیه ولی واقعا حس کردم ب ...

آفرین خیلیم عالی خودت که برای تربیت جامعه دستی در آتش داری و مینویسی که دیگران با چشم دل بتونن برن تو دنیایی که دوروبرمون نداریمش ولی کمی خشونت ریز رو میشه تو نوشته ات دید که خودت بهتر میدونی از کجا اب میخوره استقلالی که داری عالیه ستودنیه و اینم که اجازه نمیدی کسی بخاد وارد افکارت بشه و تو رو درگیر خودش کنه رو هم دست خودته چرا باید فکر کنی که هر لحظه میخاد به سمتت ی حمله بشه یا میخان بهت اسیب وارد کنن

آفرین خیلیم عالی خودت که برای تربیت جامعه دستی در آتش داری و مینویسی که دیگران با چشم دل بتونن برن ت ...

هر روز سر زده هم میومدن خونم من واقعا وقتم تلف میشد تمرکزم میریخت بهم