2777
2789

خیلی خوبه ولی خب یادگیریش هم صبر و حوصله و استمرار میخواد

من همسرم برنامه نویسه ولی من دو سه ماه تلاش کردم یاد بگیرم اصلا حوصلم نکشید با اینک قدرت یادگیری خیلی خوبی هم دارم ولی حوصله و صبر میخواد بصورت خوداموز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه ولی خب یادگیریش هم صبر و حوصله و استمرار میخواد من همسرم برنامه نویسه ولی من دو سه ماه تلا ...

همسرتون درآمدش خوبه؟هوش مصنوعی مشکلی براش ایجاد نکرده بازار کار داره هنوز

هوش مصنوعی هم یکی از شاخه هاشه دیگه

درسته باز درخواستا به سمت شخص نمیره هرشخصی درصورت نیاز مستقیما به هوش مصنوعی مراجعه میکنه مثلا من چندمدت پیش باید یه ایمیل میزدم به برج الماس دبی هوش مصنوعی صفرتاصد پی دی اق رو ساخت وفقط من ارسال کردم وسریعم جواب رو گرفتم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
همسرتون درآمدش خوبه؟هوش مصنوعی مشکلی براش ایجاد نکرده بازار کار داره هنوز

آره هزار یا هزار و دویست دلاره متوسط درآمد تو ایران

نه بازار کارش خوبه فعلا ولی چند سال دیگه رو نمیدونم

آره هزار یا هزار و دویست دلاره متوسط درآمد تو ایراننه بازار کارش خوبه فعلا ولی چند سال دیگه رو نمیدو ...

ینی کسی بی حوصله وافسرده باشه میتونه یادبگیره برنامه نویسی؟باسن۳۸سال شدنیه اصلا برا کسب درامد یادبگیره؟

۷۵.۹۲۸۰
من برنامه نویسم حقوق ۳۵ دورکار روزی چهار پنج ساعت کار میکنم هوش مصنوعی کمک میکنه به کارم ولی پروژه ه ...

شما سیستمتون چیه؟برا شروع حتما باید یه سیستم قوی و گرون گرفت؟مشکلم هزینشه الان🥲اگ میزاشتن حاضر بودم کلیمو بفرشوشم ولی حیف

ینی کسی بی حوصله وافسرده باشه میتونه یادبگیره برنامه نویسی؟باسن۳۸سال شدنیه اصلا برا کسب درامد یادبگی ...

به نظرم هیچوقت واسه شروع دیر نیست، مهم اراده و استمراره و اینکه واقعاً بخوای یاد بگیری

از این که هر دومون با هم، خلاف کعبه چرخیدیم :) 🌈🦋

شما سیستمتون چیه؟برا شروع حتما باید یه سیستم قوی و گرون گرفت؟مشکلم هزینشه الان🥲اگ میزاشتن حاضر بودم ...

نه با سیستم ضعیفم میتونی یاد بگیری بعد بری یجا کاراموزی سه چهار ماه بعد استخدام شی ویدیو های اموزشی از صفر تو یوتیوب هست سیستم من الان حدود ۱۲۰ میلیون پولشه ولی این من بعد ۶ سال کار گرفتم

ممنونم نمیدونم میتونم یاامیدالکی دارم

خب باید بر اساس توانایی و اراده خودت بسنجی که کشش و تواناییش رو داری یا نه

مهمترین چیز استمرار و تمرین و ارادست

اینا رو داشته باشی واقعاً حله

از این که هر دومون با هم، خلاف کعبه چرخیدیم :) 🌈🦋