2821
2789
عنوان

دعانویس

157 بازدید | 15 پست

خانوما دستم به دامنتون یه فردی از خانوادم گم شده و پیداش نمیکنیم هنوز بچس داریم دیوونه میشیم توروخدا اگه دعانویس خوب میشناسین که بتونه جاشو بگه یا کاری کنه برامون معرفی کنید التماستون میکنم

اگه میخواین کلاهبرداری کنید بدونین که من شاید دهان دیر مستجاب میشن ولی نفرین هام بدجور میگیرن پس توروخدا اذیت نکنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هزینش چقدره

هزینش نسبت به جاهای دیگه که من قیمت گرفتم خیلیییییی کم و مناسب بود حتی اولش فکر کردم سرکاریه هم من نتیجه گرفتم هم یکی از دوستام البته از چندجای دیگه هم گرفتم اگه بخواید اوناهم معرفی میکنم ولی اونا هم قیمتشون بالاتر بود هم من به شخصه نتیجه نگرفتم این پونصد میگیره

هزینش نسبت به جاهای دیگه که من قیمت گرفتم خیلیییییی کم و مناسب بود حتی اولش فکر کردم سرکاریه هم من ن ...

درخواستم قبول کن کارت دارم

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

استارتر عزیز اول همه جایی برو که حضوری باشه من بابت گم شدن طلاهام رفتم خیلی کمکم کرد نمیدونم برا شرایط تو هم بتونه کاری کنه یا نه

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

وگرنه محیط اینجا کلن تبلیغه من ۳سال درگیرش بودم خداروشکر حل شد ولی کل مال و ارامشم رفت تا حل کرد یکیش

شما کجا زندگی میکنی؟

خودم اصفهان اون شیرازه ولی خب کارش حرف نداره میتونی بری برو

عزیزم میشه شمارشونو بدید درخواست دادم

عزیزم یه لحضه درخواستمو قبول میکنی کارت دارم اشتباه به اون خانم ریپلای زدم

2790
2823
2791
2779
2792