2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

83 بازدید | 13 پست

سلام خانما پسرم رو دو ماهه از پوشک گرفتم تقریبا...ااواسل خوب بود ولی الان چتدروزه اصلا همکاری نمیکنه وجیش میکنه شلوارش .چکارکنم دوباره برگردم مای بی بی کنم یا چی لطفا بگید متولد اسفند ۴۰۲ هست پسرم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون زود از پوشک گرفتی اینطوری شده

من دخترمو ۳۰ ماهگی از پوشک گرفتم

حتی یه بار خطا نداشت از روز اول

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هنوز دو سالش نشده چرا اینقدر زود گرفتی؟فصل سرما وقت گرفتن پوشک نیستمن دخترمو شهریور گرفتم

وقتی جیش میکرد مای بی بی رو میگفت بازکن دیگ منم گرفتمش خوب بود همواری میکرد مدفوع رو میگه ولی جیش رو میریزه شلوارش قبلا بغل میکردم میبرمش دستشویی میگعتم جیشتو بریز اونم انحام میداد ولی الان نم

چون زود از پوشک گرفتی اینطوری شدهمن دخترمو ۳۰ ماهگی از پوشک گرفتمحتی یه بار خطا نداشت از روز اول

من دخارمو دوسالگی به بعد گرفتم قشنگ تا ۵سالگی شب ادراری داشت دیگ گفتم اینو زود بگسرم خودش هم همکآری میکرد

سلام مامان عزیز 💛

بچهها بعد از چند هفته پسرفت دارند؛ یعنی دوباره جیش در لباس اتفاق میافتد، مخصوصاً وقتی حواسپرت، هیجانی یا خستهاند. این نشانهٔ آمادگی نداشتن نیست.

الان چیکار کنی؟

1. به پوشک برنگرد
    برگشتن باعث گیج شدن کودک و طولانی شدن مسیر آموزش میشود.
  2. یادآوری منظم
    هر ۳۰–۴۵ دقیقه ببَرش دستشویی، حتی اگر نگوید.
  3. بدون دعوا و زور
    فقط جملهٔ آرام: «اشکال نداره، بیا عوضش کنیم.»
  4. جایزهٔ کوچک و فوری
    برچسب، تشویق، یا یک انتخاب ساده وقتی موفق شد.
  5. شبها پوشک سبک
    فقط برای خواب شب، نه در روز.

اگر تا دو هفته بهتر نشد یا همراه با بیاختیاری مدفوع شد، باید بررسی شود.

برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی دربارهی تغذیه، رشد و آرامش کودک،
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان عزیز 💛 بچهها بعد از چند هفته پسرفت دارند؛ یعنی دوباره جیش در لباس اتفاق میافتد، مخصوصاً ...

پس عادی هست .خیلی احساس بدی داشتم احساس اینکه دارم ب۰ه رو ادیت میکنم یه حس خیلی بد

خواهر واسه شب ادراری دخترت چیکار میکردی؟ من که خسته شدم

یه دکار طب سنتی بهم گفت اولین و اخرین چیزی که میدیدخترخ میخوره یک قاشق عسل باشه یعنی صبح ناشتا و شب قبلاز خواب و مثانش و پهلوهاش روهم یه مدت با روغن سیاه دانه چرب میکردم بعدا درست شد .برای دخترمن از سردی بود

دخترم متولد اردیبهشت ۱۴۰۲ هست تا یکهفته ی اول اصلا همکاری نمیکرد کلا یکماه طول کشید ولی الان فصل منا ...

اره واقعا مناسب نبوده منم بد کردم ولی دیگ نمیشه دوباره ب گردونمش تو مای بی بی