2777
2789

منم از این میسوزم ک دکترم برام کاری نکرد و پسرصحیح و سالمم رو از دست دادم .چون من پرونده قبلیم ک زایمانم تو ۲۸هفته بود رو پیش همین دکتر داشتم اما برام کاری نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از این میسوزم ک دکترم برام کاری نکرد و پسرصحیح و سالمم رو از دست دادم .چون من پرونده قبلیم ک زای ...

خب دکترتو عوض کن عزیزم

پروفایل عکس خودمه کپی نشه لطفا🙏🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم.منم پسرموتو ۳۸هفته از دست دادم همیشه میترسم دوباره اون روزا تکرار بشه واقعا تحمل یه بارشم سخته😭 بمیرم که دو بار این غم رو به دوش کشیدی.

عزیزم کتاب تسلای دل داغدیدگان را حتما بخون.از نت بگیر.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم.منم پسرموتو ۳۸هفته از دست دادم همیشه میترسم دوباره اون روزا تکرار بش ...

۳۸ هفته چرا آخه ...؟؟؟درد اینجاست ک ما مشکل ژنتیک داشتیم کلی هزینه کرده بودیم بچم صحیح وسالم بود اما دکترم کوتاهی کرد در حقم

۳۸ هفته چرا آخه ...؟؟؟درد اینجاست ک ما مشکل ژنتیک داشتیم کلی هزینه کرده بودیم بچم صحیح وسالم بود اما ...

وقتی قراره نیاد یه روز مونده به سزارین نمیاد.بند ناف باعثش شد.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

حتمن اینکار رو میکنم قربونت برم .اما میخام بدونم کسی بوده شرایط من رو داشته؟چ کاری کرده براش دکترش

برو پیش یه دکتر که تخصصش پریتانولوژیسته

من سقط مکرر بودم ولی دخترم رو به سلامتی دنیا آوردم

من از اول تاآخر بارداری آمپول آنوکسا پارین زدم