بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس میکنم افسردگی گرفتم نمیتونم درس بخونم کنکور دارم بی انگیزه شدم مدام گریه میکنم میخام برم پیش روان ...
نمیدونم عزیزم من اضطراب و وسواس فکری دارم حدود دوسال پیش یه دوره مصرف کردم خوب شدم الان دوباره دیدم داره برمیگرده شروع کردم .نمیتونی خودت حال خودت و خوب کنی ؟.سنت کمه حیفه
منم بعد چندسال شاغل بودن، خونه نشین شدم به خاطر بچم...به خاطر شرایطم اضطراب هم داشتم... همش میخوابیدم و از شدت اضطراب مشکلات معده شدید داشتم شب ها هم کابوس میدیدم... دارو مصرف کردم سرحال ترم راضی ام...والا اطرافیان میگن نخور ... ولی بلخره روانپزشک هم دکتره...واسه سرماخوردگی میریم دارو مصرف میکنیم نمیگن نخور ولی برای روح و روانمون میخوایم دارو بخوریم میگن نخور 😐
الان دارم میخوری حالت خوبه واقعا ؟من میخام انرژی بگیرم بتونم درس بخونم به مساعل چرت و پرت فکر نکنم
راضی ام...فقط سری پیش دو هفته مونده بود برم پیش دکتر خیلی زود عصبی میشدم...به دکتر گفتم دوز دارومو زیاد کرد...این سری همه چیم نرماله انگیزه دارم برای کار خونه و یادگیری و بچه داری
نه اصلا نمیتونم ببین پنج ماه به کنکورم مونده شیش سال پیش هم ی دوره افسردگی یکساله داشتم تحت نظر دکتر ...
پس اگر میبینی با دارو خوبی بگیر .قبل چی میخوردی ؟لعنت به افسردگی که ولمون نمیکنه .من که خسته شدم .داروم و شروع کردم عوارض اولیه اش خسته ام کزده منم قبلا سه الی چهار باری بیماری گرفتم ولی دکتر نرفتم .این دفعه خیلی شدید بود نتونستم تحمل کنم .
من خودم یسال قرص مصرف کردم شیش سال پیش و واقعا حالم خوب شد و بعدش گذاشتم کنار خیلی راحت چرا یسریا می ...
بله منکه قرصم نبود دیووته شده بودم کارم به بستری میکشید .خیلی حالم خراب بود یکسال خوردم و قطع کردم .درمانه .اگر میبینی با قرص خوب میشی حتما بگیر .دکتر من میگفت به حرف خاله خانباجی ها گوش نده .تازه بعد من سه نفر از اقواممون هم پیش دکترم رفتند