2777
2789
عنوان

چیکار کنم داداشم اینا نیان خونمون

1216 بازدید | 80 پست

من ویارم روز به روز داره شدید تر میشه صبح تا شب فقط عق میزنم ۲۴ساعته ویار دارم نمیتونم هیچی بخورم

اون بیحالی و گریه های الکی بخاطر هورمونام به کنار

ولی این تهوع باعث شده غذارم شوهرم بپزه

حالا زن برادرم چون خودش سر هیچکدوم از بچه هاش ویار نداشت بنده خدا درک نمیکنه

اومد خونم دید حالم صبح چچچچقدر بده چجوری با گریه صبحانه اماده کردم اما چون درکی نداره نمیتونه بفهمه چقدر حس بدیه حق میدم بهش تا نکشی نمیفهمی

اونجوریم نیست بیاد کمک ولی اینو بگم یه بار ظرفارو شست

الان خونه مامانمن باز امشب میان اینجا حرفی نزدنا ولی هر هفته کارشونه بخدا من خواهرشوهر بدی نیستم ولی نمیتونم بوی غذا روانیم میکنه جلوی داداشم روم نمیشه هی بیوفتم یا هی برم دستشویی بخاطر داغونی معدم راحت نیستم

میگم زشته به مادرم بگم بگه من حالم خوب نیست نیان؟ناراحت میشن؟

کاش یکم درک میکردن😔بقران از صبح فقط یه خرما خوردم شوهرمم باالتماس یه ذره شیر داد بهم داغونم

بغض وحشتناکی الان دارم اگه بیان عذاب میکشم چجوری پاشم کار کنم اونا غذا بخورن من حالم بهم میخوره شوهرمم تو اتاق میخوره

بخدا حالمو دیدنا اون هفته اومدن نکه فک کنید به رو نیاوردم ولی انگار اهمیتی نداره اون هفته صبح پاشدم ذیدم منتظرن من چایی بزارم شوهرمم صبح زود میره سر کار جمعه ها کارش ازاده امروز بخاطر من نرفت

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به مادرت حتما بگو تا حل کنه قضیه رو

یا خودت زنگ بزن به داداشت

اگر هم ناراحت بشن دیگه حقشونه، باید انقدر شعور داشته باشن که ببینن شما خودت مراقبت و استراحت لازم داری و نمیتونی به اونا برسی

هر کاری حالت رو بهتر میکنه بکن، به چیزی هم اهمیت نده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میتونی مستقیم به برادرت بگی نیایید یه وقت دیگه دعوتتون می کنم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خونه ی شما میان یا مادرت ؟

خونه مادرم بعد پنجشنبه شب میان اینحا تا فردا یعنی خونه من

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

عزیزم پنج هفته ای؟منم پنج هفته ام ولی اصلا حالت تهوع ندارم و مثل قبل همه چی میخورم،بنظرت قراره منم تهوع بگیرم؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..