2777
2789
عنوان

شوهرم بچه هامو برد

8794 بازدید | 267 پست

سلام من 6 ساله ازدواج کردم خیلی تو زندگی سختی کشیدم شوهرم دست بزن داره ..این اواخر یکم باهم ب اختلاف افتادیم..دیشب دعوامون شد منو زد منم زدمش برا اولین بار و هرچی از دهنم دراومد گفتم ..صب رف بیرون برگشت وسایل بچه ها و خودشو جمع کرد و رفتن خونه مامانش ...بنظرتون چیکار کنم؟تو شهر غریبم خونوادم نزدیکم نیستن😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا صبر کن تا یکم آروم بشه بعدش میشه با ی معذرت خواهی از دلش در اورد

‏آدما تو بیحوصله ترین حالتشونم همیشه حوصله یه نفرو دارن ، اگه دیدی با بقیه براش فرقی نداری، بزار برو🤫،واسه موندن آدما اصرار نکن،چشمی که غیر تورو ببینهچشم بندم بزنی تو خیالش به یکی دیگه فکر میکنه.

روز زن ...کاش تو کوتاه میومدی،اگه زندگیت و دوست داری ...ببین من خودم چون دوست نداشتم طلاق گرفتم ولی اگه واقعا زندگیت و دوست داری تو کوتاه بیا چون ته ش به ضرر خودته ...توهم پاشو برو خونه مادر شوهرت امروزم به خیر میگذره نگران نباش ،،اگه به زدنش ادامه داد به پدرش بگو باهاش حرف بزنه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

فعلا صبر کن تا یکم آروم بشه بعدش میشه با ی معذرت خواهی از دلش در اورد

چرا من باید معذرت خواهی کنم؟بخدا پشتم و صورتم کبوده اون فقط گردنش چن تا خط افتاده...بعدم چیزی بهش نگفته بودم ک

ن کاری نمیکنم تا ببینم شب میان خونه یان؟دلم برا بچه هام میسوزه خیلی کوچیکن بدون اونا دارم دق میکنم

الهی قربونت برم من به تو میگن مادر

که بدون بچه هات داری دق میکنی

بادل شکستم برات دعا میکنم هیچ

فاصله ای نیفته بین خودتو بچه هات

شدی تمام زندگیم ❤s❤

همینکه خودش از خونه رفته بیرون و تو رو بیرون نکرده خیلی خوبه ببین تا چی پیش میاد بچه ها نهایت امروز ...

چون میدونه جایی ندارم اینجا ک برم...یه دلم میگه زنگ بزنم بابام بیاد برم پزشک قانونی مدرک داشته باشم..یه دلم میگه ن شاید کارمون ب طلاق نکشید بخاطر بچه ها و اونا رو وارد دعوا نکنم