my_00 مدیر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 عنوان خانمای عقدی✨🩵✨🩵 | مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 27 پست خانمای شما انتظار کادو از همسر عقدیتون دارین؟😂😁 یا ی استوری ؟؟ کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره 1404/09/20 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4920 انشالله سالمم میشی🩵😂 بوس بوس😂🤍 شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 بوس بوس😂🤍 بغل بغل😂🩵 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2727 ک اینطور پایدار گل 🧡 😂حالا چی کرفتی فداتشم عزیزمچیزی نگرفتم من😂😂😂 چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 فداتشم عزیزمچیزی نگرفتم من😂😂😂 😂😂منم هیچی بعد تازه برا مادرشم استوری گذاشته ولی حتی ب من هنوز تبریکم نگفته 🫤😂 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2727 😂😂منم هیچی بعد تازه برا مادرشم استوری گذاشته ولی حتی ب من هنوز تبریکم نگفته 🫤😂 چقد مثل همیممنم دقیقا همینم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 چقد مثل همیممنم دقیقا همینم 🫤😂الان بهش زنگ زدم میگم استوری ک برا مامانتم گذاشتی دیدم میک ک اینطور خوبه😐🩴😂تازه میگ شبم شاید برنگردم 😐🤣😂🤦🏻♀️ کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2727 🫤😂الان بهش زنگ زدم میگم استوری ک برا مامانتم گذاشتی دیدم میک ک اینطور خوبه😐🩴😂تازه میگ شبم شاید ... وااایییی😂😂😂منم بهش گفتم گفت تو مادر آینده ای عزیزم😐😂ایییی فشار میخورممم چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 وااایییی😂😂😂منم بهش گفتم گفت تو مادر آینده ای عزیزم😐😂ایییی فشار میخورممم قبول نکن حرفشو هی دوران دوستی قبول نکردیم چیزی ازشون ابنم نتیجه😂😂😂من ک اعصابم واقعا خرابهههه خب میتونست ی استوریم بزارع برام در کنار استوری ک برا مامانش گذاشته 🤧😂 واقعا میخام برا اولین بار قهر کنمم😂😂 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2727 قبول نکن حرفشو هی دوران دوستی قبول نکردیم چیزی ازشون ابنم نتیجه😂😂😂من ک اعصابم واقعا خرابهههه خب م ... حقققققچقد شبیه منی تومیترسم قهر کنم بم بگه غر غروقهر کنی بخاد چیزی بخره هم فایده نداره دیگه چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 حقققققچقد شبیه منی تومیترسم قهر کنم بم بگه غر غروقهر کنی بخاد چیزی بخره هم فایده نداره دیگه اره خیلی بهم شبیهیم🥲 ن من چیزی نمیخام توعم بکو انتظار چیزی ندارم ولی لااقل ی تبریک ک باید بگن مثلا شوهر من میتونست در کنار استوری ک برا مامانش گذاشته برا منم ی استوری بزاره دیک😐 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 2727 اره خیلی بهم شبیهیم🥲 ن من چیزی نمیخام توعم بکو انتظار چیزی ندارم ولی لااقل ی تبریک ک باید بگن مثلا ... اره قبول دارم حرفتوشوهر من برا خواهرشم گذاشت چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 اره قبول دارم حرفتوشوهر من برا خواهرشم گذاشت عیب نداره باید بهش یاد بدیمهمش با خودم میگفتم مشکوک میزنه حتی تبریک خشک و خالیم نزاشته نکو برنامه داشت برام😂😂 کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
my_00 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 4241 وایی گفتم ک تو اینجوری نیس ک فراموش کنی یا مهم نباشم براتت قربونت بشم مرسی ک سوپرایزم کردی وجودت برام کافیههه🫠🫣🫂🧿🧿🧿 #برای ـخودمـ نوشتم کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره