2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 16 پست

سلام خانومای گل

روزتون مبارک

من هفته آذر آمپول اچ سی جی زدم امروز میشه روز ۱۳یا ۱۴

بیبی چک منفی بود دیگه امیدی نیست!!

یه سوال دیگه هر کی آمپول بزنه حتما پریود میشه آخه من تنبلی تخمدان دارم این ماه دارو نخوردم؟! ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره جواب بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینقد برای سومی مصمم هستی

چون میخوام فاصله سنی شون نزدیک باشه والان اکثرا اونایی که دوتا بچه داشتن و بچه هاشون بزرگ شدن و خودشون نشون رفته بالا میبینم احساس پشیمانی دارن

چون میخوام فاصله سنی شون نزدیک باشه والان اکثرا اونایی که دوتا بچه داشتن و بچه هاشون بزرگ شدن و خودش ...

من سومی ناخاسته باردارم برام سخت بود ولی نگه داشتم .هنوز زایمان نکردم ولی بشدت الان دارم فک میکنم پشیمونم.چون بچه دست و پات میبنده بیخوابی مریضی دلپیچ رفلاکس دندون.تا الا اخر..الان ب غلط کردن افتادم.دیگه مسافرت تعطیل دیگه رزق و روزیت میبره.از سرمایه زندگیت کم میشه

ای آه از این زندگی...

من سومی ناخاسته باردارم برام سخت بود ولی نگه داشتم .هنوز زایمان نکردم ولی بشدت الان دارم فک میکنم پش ...

اولا که روزی رسون خداست برای منم آسون نیس ولی به آینده فکر میکنم واقعا دوست ندارم دوتا بچه داشته باشم

دخترم تنها پسرم تنها

یکی دیگه اینکه سنم میره بالا اعصابم ضعیف تر میشه من اگه حامله شم نهایتا تا ۳۳سالگی بچه هام بزرگ میشن دیگ هنوز جوونم و میتونم کارای خودمو انجام بدم

اولا که روزی رسون خداست برای منم آسون نیس ولی به آینده فکر میکنم واقعا دوست ندارم دوتا بچه داشته باش ...

چیزی ک تجربم بود گفتم بهت .بعدا ب حرفم میرسی.منم همین حرفا میزدم ولی اینقد بقیه سرکوفت زدن و خودم جلو همه وایسادم الان دارم ب حرفاشون میرسم

ای آه از این زندگی...

چیزی ک تجربم بود گفتم بهت .بعدا ب حرفم میرسی.منم همین حرفا میزدم ولی اینقد بقیه سرکوفت زدن و خودم جل ...

منو برای بچه دومم همین حرفا رو میزدن اما زندگی منه به کسی ربطی ندارد من الان میبینم بچه هام باهم بازی میکنن تنها نیستن همون سنشون نزدیک به همه دیگ حرف بقیه برام مهم نیس