2777
2789

بچه ها ۴ ماهه در ارتباط نیستیم باهم و قصدمون طلاقه

من از همون موقع که ایشون قهر کرد تصمیم گرفتم درسمو از سر بگیرم و دوباره کنکور بدم

اول مهر از گروه درسی چون خیلی سوال میپرسیدم یه دختری منو پیدا کرد (هیچ کدوم از دخترای فامیلش کنکوری نیستن)و به من آیدی یه آقایی رو معرفی کرد و گفت مشاوره خوبی میده بهش پیام بده

من به اون آقا پیام دادم و ایشون چند تا ویس برای من فروازد کردن

هیچ مکالمه اضافه ای بینمون رد و بدل نشد اما بعد از اون همیشه این من بودم که به آقا پیام میدادم اونم فقط بابت درس

تا این که یه عکس از خودم پروفایلم گذاشتم و ایشون پرسیدن خودتی ؟من گفتم بله دیگه هیچی نگفتن فرداش ازش سوال درسی پرسیدم و دیدم خیلی سرد جوابمو میده گفتم خوبی ؟گفت نه حالم بده گفتم چرا بعد اونجا اعتراف کرد که از من خوشش اومده

من شرایط و توضیح دادم و گفتم که متاهلم اما دارم جدا میشم و اگه باهات حرف بزنم خیانت محسوب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی طبق تجربم دورانی ک میخوای درس بخونی با جنس مخالف حتی صحبت در مورد درسم نداشته باش خیلیاشون جنبه ندارن در نهایت فاز عشق و عاشقی ورمیدارن ..

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

به نظرم از گروه بیا بیرون. برای خودت حاشیه و مشغله فکری اضافه ایجاد نکن. بچسب به همون هدفت که درس و کنکور هست

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ولی طبق تجربم دورانی ک میخوای درس بخونی با جنس مخالف حتی صحبت در مورد درسم نداشته باش خیلیاشون جنبه ...

دقیقا. طرف با چند تا چت درسی عاشق شده. اصلا معلوم نیست دقیقا عاشق چی شده؟

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

دقیقا. طرف با چند تا چت درسی عاشق شده. اصلا معلوم نیست دقیقا عاشق چی شده؟

اره واقعا خیلی اشتباهه تو این دوران صحبت با پسرا جنبه ندارن

بعد اون دختره هم پیگیر من نشد اما من برای تشکر بخش پیام دادم و خواستم دوست شیم چون مشاوره ای که اقاهه بهم داد خیلی به درد من خورد و مدیونش بودم

خلاصه دوست که شدیم با دختره ، دختره شروع کرد از تعریف کردن این پسره و از ویژگی هاش گفتن و الحق که ایده آل ترین بود

بعد بهش گفتم که من درخواستشو رد کردم کلی سرزنشم کرد کلیییییی (اون نمیدونه من در شرف طلاقم)خلاصه این شد که باعث شد من تحت تاثیر حرفاش درخواست دومشو قبول کنم

قبول نکردم برای رابطه ، بهش گفتم صبر کن تا طلاقم ، و اونم قبول کرد اما هر از گاهی اون بهم پیام میداد حالم و میپرسید تا این که من دیگه گفتم کات و اون فردای این حرفم پیامارو دو طرفه پاک کرد و حالا بیشتر از دو هفته است که دیگه هیچ پیامی بین ما رد و بدل نشده

حالا نمیدونم نامزد سابقمه داره امتحانم میکنه؟؟خیلی حالم بده

بچه ها ما جای کوچیک زندگی میکنیم و خانواده ام خیلی اعتبار دارن

به نظرم از گروه بیا بیرون. برای خودت حاشیه و مشغله فکری اضافه ایجاد نکن. بچسب به همون هدفت که درس ...

بیا بقیه رو بخون ببین یعنی نامزدمه میخواد آبرومو ببره؟🥲

بعد اون دختره هم پیگیر من نشد اما من برای تشکر بخش پیام دادم و خواستم دوست شیم چون مشاوره ای که اقاه ...

ن بابا فک نکنم در کل ذهنتو درگیر نکن و فقط بشین درس بخون اگرم سوال مشاوره ای داشتی از پسر جماعت نپرس اصن

بیا بقیه رو بخون ببین یعنی نامزدمه میخواد آبرومو ببره؟🥲

من از نظر خودم میگم نه

تک از حرفاش تشخیص ندادی

مگه اون مشاوره؟

بعدشم اگخودش بود ک اونروز او ک پا دادی میگفت بهت ن الان ک دو هفته گذشته

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بعد اون دختره هم پیگیر من نشد اما من برای تشکر بخش پیام دادم و خواستم دوست شیم چون مشاوره ای که اقاه ...

خب شما که جای کوچیک زندگی می کنی و زن شوهردار هستی. این بچه بازی ها چیه درمیاری و پشت سر خودت حرف درست می کنی؟؟؟؟؟

فرض کنیم نامزد سابقت هم نباشه. بعدها بهت نمی گه تو وقتی هنوز شوهر داشتی دنبال من راه افتاده بودی؟

عقلت نده دست دخترهای احمق دور و برت! خودت باید موقعیتت بسنجی! مخصوصا که می گی خانواده ات سرشناس هستن!