2777
2789
عنوان

عجیب ترین جای دنیا نی نی سایته

110 بازدید | 11 پست

کافیه یکی بیاد بگه پدر و مادرم بهم بدی کردن میان میگن نه اشتباه میکنی اونا فرشتن تو شیطان رجیمی این همه زحمت کشیدن وای وااااااااای عجب😂😂😂😂😂🤨

بعد کافیه بگی شوهرم همین مار کرده میان خاندان نداشته شوهرت به فحش میبندن

عزیزان گلا بدی بدی هس فرقی نداره توسط کی انجام بشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من دیدم به پدر مادر طرف فحش میدن که چرا به بچه بدی کردن حتی خودم یه بار گفتم دلم شکسته بابام بهم ...

اخه ببین درسته ولی واقعا بین پدر و شوهر فرق میذارن و براشون خیلی متفاوته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

نمیدونم من خیلی احساس بدی هم نمیگیرم از اینجا. نظر آدما فرق داره. کاربراش بی ادب نیستن حتی به اجبار ...

نه این که بد باشه ولی این رفتارشون خیلی زو مخه

اخه ببین درسته ولی واقعا بین پدر و شوهر فرق میذارن و براشون خیلی متفاوته

چون اینجا اکثرا یا دخترای مجردن که از پسرا بدی دیدن یا زنهایی که با شوهراشون مشکل دارن یا دخترایی که دنبال خواستگارن و نمیاد طبیعیه که از شوهر بد بگن

چند روز پیش رفته بودم شهرمون خانواده رو ببینم، خبردار شدم پدرم کل مال و اموالشو فروخته و بین بچه های زن اولش تقسیم کرده و حتی کوچکترین اطلاعی به من و برادرم که از مادر دیگه هستیم ندادن، حتی برا جزوندنمون، نفری 2-3میلیارد گرفتن دارن عشق و حال میکنن. این بیشتر زجرم میده که همشون ....گشادن و الاف، اما من و برادرم همیشه کار کردیم و زحمت کشیدیم، منم حتی ب پدرم سر نزدم، و عهد بستم اگر خبر بدن مرده، نرم شهرمون

بعضی ادما حتی درجه یک و دو، از دیو هم پست ترن