2777
2789

من تازه شروع کردم به درس خوندن برای کنکور میخواستم بپرسم کلاس های نکته و تست مناسبه و میتونه همه جامونده های منو جبران کنه و اینکه کلاسای نکته و تست دقیقا چی هستن؟

اگر واقعا الان شروع کردید عزیزم بیخیال نکته و تست بشید...شما باید برای نهایی سفت و سخت بخونید

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر واقعا الان شروع کردید عزیزم بیخیال نکته و تست بشید...شما باید برای نهایی سفت و سخت بخونید

عزیزم مگه الان اردیبهشته اینطوری میگی بهش😐😐😐

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم مگه الان اردیبهشته اینطوری میگی بهش😐😐😐

چیزی نگفتم که...عزیزم الان ۶۰ درصد نهایی تاثیر داره

عقل سلیم اینطور دستور میده که شروع کنه به خوندن نهایی

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

اتفاقا با دست چین کردن دروس سالیانه هم ببینه میرسه منتهی وقت استراحت کم باشه وباید بخونه

من الان یه هفته اس روزی یازده ساعت میخونم

اما چون همش درسنامه میخونم کند پیش میرم

و نمیدونم چه فیلمایی باید ببینم

اتفاقا با دست چین کردن دروس سالیانه هم ببینه میرسه منتهی وقت استراحت کم باشه وباید بخونه

من چند ساله پشتیبان قلمچی هستم و درکنار مشاورای مجرب کار میکنم و اولویت تو برنامه اکثر بچه ها امتحان های نهایی بوده...

من الان یه هفته اس روزی یازده ساعت میخونماما چون همش درسنامه میخونم کند پیش میرمو نمیدونم چه فیلمایی ...

این دست خودته که انتخاب کنی با کدوم روش پیش بری و خودت میدونی کدوم برات بهتره ولی یه چیزی رو بهت بگم درسنامه خوندن هم تایم زیاد میبره و هم دیربازده هست

ولی ویدیو دیدن معمولا کمتر از خواندن درسنامه وقت میگیره شاید هم بیشتر اما زود بازده هست

این دست خودته که انتخاب کنی با کدوم روش پیش بری و خودت میدونی کدوم برات بهتره ولی یه چیزی رو بهت بگم ...

بله درسته

الان برای زیست چه استادی رو باید ببینم؟

من چند ساله پشتیبان قلمچی هستم و درکنار مشاورای مجرب کار میکنم و اولویت تو برنامه اکثر بچه ها امتحان ...

اولویت بله صحیح

میتونه با گذاشتن روتین نهایی هارو برسونه ولی تو که از هدفش خبر نداری شاید باید درصد هاش بالا باشه

تلاش خودش رو کنه بالا هم نزنه صد قبول میشه

و نهایی رو هدف قرار دادن برای رشته های غیر تاپ خوبه ولی تاپ رو بخوای کنکور هم باید خوب بزنه

من چند ساله پشتیبان قلمچی هستم و درکنار مشاورای مجرب کار میکنم و اولویت تو برنامه اکثر بچه ها امتحان ...

من عمومی ها رو توی این یه هفته خوب پیش رفتم

تست زنی ضعیفم