2777
2789
عنوان

مادرم تاج سَرم آغوش تو بوی بهشـ🌺ت میده 🤗❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 753 پست

💌 *امام زمان (عج) در اولین نامهشان به مرحوم شیخ مفید :*

✍✨ما زندگی تو را شاهدیم،

ما #عبادتهاینیمهشب تو را دیدیم،

پسندیدیم تو را...

میخواهیم گاهی با تو درد دل بکنیم، با تو حرف بزنیم....💔

چه قشنگ༺⃟💞

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

در زمان ظهور💰💰💰💸💸💸

🔹امام محمد باقر علیه السلام فرمودند :
ثروت های دنیا به سوی مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف جمع میشود، ثروت های زیر زمینی و روی زمین، انگاه به مردم میگوید بیایید بسوی آنچه بخاطر ان قطع رحم کردید (منظور دنیا پرستی است)

پس به اندازه ای ثروت عطا میکند که احدی قبل از او به دیگری عطا نکرده و زمین سرشار از عدالت میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن 💖🌱

میلاد مادرتون حضرت فاطمه زهرا س مبارک 🥰

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

دلانه✨

به ادعای دوستی و عشق امام زمان،

کاری تمام نمیشود.

آنهایی که عاشق امام زمان هستند؛

باید از او اطاعت کنند.

کدام عاشقی است که از معشوقش اطاعت نکند؟!

میشود آدم عاشق کسی باشد و با او دشمنی بکند؟!

آیت الله مصباح یزدی

اتحاد_ما_رمزظهور#

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#

نغمهای برای بیعت مجدد🎶

این پیمان و عهدیعنی:🌹🦋

☀️«ای مولای من!ای صاحب الزمان!

من،این بندهٔ ناچیز، سر در راهت میسپارم،چشم به راهِ توام

تا در هر لحظه، جاری در مسیرِ رضایتِ خدا و شما باشم.

دلم را مدرسهٔ عشقِ تو کردهام و وجودم را میعادگاهِ انتظار

بیعت میکنم که هرگز از انتظار تو خسته نشوم و در طلبِ

ظهورت، لحظه ای آرام ننشینم.»🌼

‏حضرت ولیّ عصر علیه السلام در یکی از توقیعات می فرماید:«به من رسیده است که گروهی از شما در دین به تردید افتاده ودر دل نسبت به اولیای امرتان شک وحیرت کرده اید واین مایه ی غم ما شده است،البتّه به خاطر خود شما نه برای خودمان؛ زیرا که خداوند با ماست و با بودن او نیازی به دیگری نداریم و حق با ماست. بنابراین اگر کسانی از ما دست بردارند ، این هر گز ما را به وحشت نمی اندازد. ما ساخته شدگان خداییم و مردمان ساخته شدگان ما.»

@montazer_313_mhdi

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم فاطمه زهرا س 💕

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

🔰خودسازی= راز رسیدن به آقا امام زمان( عج( جاااااان)

سید کریم یه کفاش ساده بود که امام زمان هفته ای یک بار میرفتن بهشون سر میزدن وحتی کربلاهم میبردنشون
میدونی چیشده بود که یه کفاش ساده به همچین مقامی رسیده بود؟
بخاطره مبارزه با هوای نفس
هرادمی اگه در حده خودش با نفسش بجنگه...
و هوای نفسشو رو بزنه کنار به بالاترین مقام ها میرسه

بہامید
روزۍ ڪہ
متن تمام روزنامہها🗞
یڪ جملہ باشد
و آن:
"مهدۍ(عج) آمد"♥️

کشتی نجات (حدیث سفینه)

یکی از فضایل حضرت فاطمه زهرا (س)، نجاتبخشی است.🤚

پیامبر فرمودند: مثل اهلبیت من، همچون کشتی نوح است؛ هر که بر آن سوار شود، نجات مییابد، و هر که از آن بازماند، غرق میشود.🌷

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز