2777
2789
عنوان

مادرم تاج سَرم آغوش تو بوی بهشـ🌺ت میده 🤗❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4486 بازدید | 753 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#مولایمن

🍂آخر اي جان جهان خسرو خوبان بازآ
ای يکی گوهر حق حجت يزدان بازآ...

🍂صبح رخشنده من جلوه کن و رخ بنما
مهر تابنده من زين شب هجران بازآ...

#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات

اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ🌥

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
سلام عزیزم خوبینچجوری بفهمیم ماموریتمون تو این زمان چیه ؟جز انجام واجبات چندین ساله به این فکر میکنم ...

سلام جانم

همه اعمال مون جهت بدیم

به مقصد و قصد ظهور ایشون

مثلا من امر به معروف و نهی از منکر میکنم

به نیت فرج مولا ، به نیت این که موانع رو کنار بزاریم و زمینه ساز بشم

من حتی یک خورده شیشه و ...

از پیش پای یک انسان و یک مسلمان بر میدارم که اون فرد ، آسیب نبینه به نیت ظهور حضرت ...

من دو رکعت نماز مستحبی و یا نماز شب بخونم

به نیت ایشان و ...

آماده کردن مردم

تبلیغ نام ایشان در جامعه

طوری که موجب بشه یاد ایشان زنده بشه و از فراموشی در بیاد ، نوعی خدمت به اسلام هست و ...

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

👌👌🙏🙏🌹

فقط عرض کنم که

منظور از من

من نوعی بود ...

این کارها مثال بود ...🌱🌹

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

فقط عرض کنم کهمنظور از منمن نوعی بود ...این کارها مثال بود ...🌱🌹

ممنون عزیزم

واجبات رو کامل انجام میدم گاهی کارایی رو ک گفتین تا حد توانم انجام میدم

اما ته قلبم همیشه حس میکنم یه کار خاص باید انجام بدم

نمیدونم این چه حس و ندایی هست تو درونم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
ممنونم عزیزم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️

😘❤️❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

@aarrhh @mersad_63 @جان_و_جهانم @moghi @me_and_my_sister ❤️ ﷽ ❤️مــادر؛مأمنی است برای "ما"،که در سای ...

سلام عزیزم 🥰

عیدتون مبارک💕💕💕💕

روز شما بانو جان مامان زیبا مبارک ❤❤

ان شا ء الله سایه شما مستدام باشه

در کنار خانواده سلامت و شادترین باشین

💖💖اللهم صل علی فاطمـ♥ــه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 💖💖

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام عزیزم 🥰عیدتون مبارک💕💕💕💕روز شما بانو جان مامان زیبا مبارک ❤❤ان شا ء الله سایه شما مستدام با ...

ممنونم عزیزم بخاطر دعای قشنگت😍 در پناه خانوم فاطمه زهرا س باشید🤲💖

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403