2777
2789
عنوان

مادرم تاج سَرم آغوش تو بوی بهشـ🌺ت میده 🤗❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4553 بازدید | 753 پست

➼┅═❧═┅┅───┄

بسم الله القاصم الجبارین

📖 السَّلامُ عَلَیکَ أیُّها الإمامُ المُرتَجیٰ لِإزالَهِ الجَورِ وَالعُدوانِ...

🌱سلام بر تو ای مولایی که همه مظلومان تاریخ به ظهور تو چشم دوخته اند.

سلام بر تو و بر روزی که درخت ستم و دشمنی را از ریشه خواهی خشکاند!

📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📖 قالَ رَبِّ فَأَنْظِرْني‏ إِلى‏ يَوْمِ يُبْعَثُونَ *

قالَ فَإِنَّكَ مِنَ الْمُنْظَرينَ* إِلى‏ يَوْمِ الْوَقْتِ الْمَعْلُومِ🌟

شیطان گفت: خدایا تا روز قیامت به من مهلت بده! خدا فرمود: تو مهلت داری (اما نه تا روز قیامت، بلکه) تا روز وقت معلوم.

🌟سوره حجر آیات 36 تا 38.

🔘🌱 امام صادق علیه السلام:

وقت معلوم، روز قیام قائم است. وقتی خدا او را برانگیزد در مسجد کوفه خواهد بود، شیطان بر روی زانوهایش میآید و میگوید: ای وای از این روز! ... پس قائم او را گردن میزند و آن روز پایان مهلت ابلیس خواهد بود.🌱

📚بحارالانوار ج52 ص376.

#موعود_قرآن (شماره 4)

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف می فرمایند: «وَ اکثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعجیلِ الفَرَج فإنَّ ذلِک فَرَجُکم؛[12] برای تعجیل در فرج من، بسیار دعا کنید، زیرا که گشایش کارهای شما در آن است.»

♨️ ثواب عظیم آشنا کردن مردم با امام زمان

🔹 امام سجاد علیهالسلام فرمودند:

خداوند به سوی موسی علیهالسلام وحی فرستاد: «ای موسی! اگر به سویم بندهٔ فراری مرا برگردانی، یا گمراهی را به سوی من بر گردانی، بهتر است برای تو از عبادت صد سال که روزهایش را روزه بداری و شب هایش نماز به پا داری.

موسی گفت: پروردگارا! بنده گریخته کیست؟فرمود: معصیت کاری که از فرمان ما تجاوز کرده. گفت: کیست آن گم شونده از در خانهٔ توفرمود: نادانی که امام زمانش را نشناسد، در حالی که تو او را برایش معرفی میکنی و میشناسانی...»

📚بحارالأنوار، ج ۲، ص ۴

مستدرک الوسائل، ج ۱۷، ص ۳۱۹

✋نشر دهیم

🟢 صلوات، رمز دیدار یار

🔵 امام صادق علیهالسلام فرمودند:

🔹مَنْ قَالَ بَعْدَ صَلَاةِ الْفَجْرِ وَ بَعْدَ صَلَاةِ الظُّهْرِ- اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ لَمْ يَمُتْ حَتَّى يُدْرِكَ الْقَائِمَ.

🔴 هر کس بعد نماز صبح و بعد نماز ظهر بگوید: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم از دنیا نمی رود تا اینکه حضرت مهدی علیهالسلام را درک کند.

📚 مصباح المتهجد، ج‏۱ ص

مولا_جانم#

🏝قلبم تنها سرمایهی من است

و من هر صبح آن را

به دستان مهربان شما میسپارم

تا از گزند این روزگار پرفریب در امان بماند...

تا هرلحظه از یاد بهشتي شما لبريز باشد...

تا غم در آن لانه نکند و اضطراب و بیقراری در آن راه نیابد...

من اگر از یاد و نامتان دور شوم،

میمیرم،

تمام میشوم...🏝

⚘وَ عَذِّبْ أَعْدَاءَكَ وَ أَعْدَاءَ وَلِیِّكَ وَ أَعْدَاءَ رَسُولِكَ صَلَوَاتُكَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ بِیَدِ وَلِیِّكَ وَ أَیْدِی عِبَادِكَ الْمُؤْمِنِينَ

آنان رابه هلاكت رسان و دشمنان خود و دشمنان ولى خود و دشمنان رسولت كه درودت بر او و آنان باد همه ی رابه دست ولى قائم خود و به دست بندگان با ايمانت عذاب نما⚘

📚مفاتیح الجنان،دعای عصر غیبت

الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج#

_امام_زمانم#

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز