2777
2789

۱۷ سالمه،مامان و بابام دارن جدا میشن

۲ ساله و الان اخراشه شاید تا نهایت دو هفته دیگه

بابامم اخلاق بدی داره که باید یکی انتخاب کنی که البته خانوادش دخالت دارن و تاثیر زیاد دارن...

خیلی وقته مامانمو ندیدم چقد دلم میخواست امسال واسش کادوبگیرم

حالم خوب نیست میشه هر جا که هستین دعا کنید؟🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بابام میگه باید یکی و انتخاب کنی..الان خیلی وقته ندیدم پیام هم نه....

عزیزم براساس نظر دادگاه خودن میتونی تصمیم بگیری پیش کی باشی

بعدهم حتی پیش مادرت باشی پدرت باید نفقه توبدهوحق ملاقات را دادگاه بهتون میده ودست پدرت نیست

بعدهم مدام که خونه نیستی ازمادرت بخواه بیاد تومسیرمدرسه یا پارکی جایی ببینش

الانم گوشی رابردار بهش پیام تبریک بده اون چشم به راهه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چرا نمیتونی ؟ دسترسی نداری؟

بابام نمیزاره حرفش اینه که خودت انتخاب میکنی اینجا بمونی دیگه نباید با اون ور ارتباط داشته باشی اگه هم بری اونور که با من قطع ارتباط کن..

بابام نمیزاره حرفش اینه که خودت انتخاب میکنی اینجا بمونی دیگه نباید با اون ور ارتباط داشته باشی اگه ...

میخوای براش فیلم بازی کن جوری که بفهمه دل تنگ مامانت هستی بعد کوتاه میاد ادای اونا ک غمگینن گاهی وقتا شام و ناهار کم بخور زیاد حرف نزن تو دلش بگه دوراز جونت داره افسرده میشه پروفایل مادر بزار رو گوشیت ...یا از عمه ای کسی کمک بگیر باهاش حرف بزنه

میخوای براش فیلم بازی کن جوری که بفهمه دل تنگ مامانت هستی بعد کوتاه میاد ادای اونا ک غمگینن گاهی وقت ...

خانواده پدرم بد ترن ،ی جورایی بابام خودش خنثی است و اونا که تاثیر بد میزارن

فیلم بازی کردن نداره خودمم همین الان اینم اگه میخواست دلش بسوزه تا الان میسوخت