2821
2789
عنوان

خانما بیاین

173 بازدید | 28 پست

من شوهرم تو یه شهر دیگه کار میکنه ،فقط روزی یبار زنگ میزنه بهم.اگه شما هم شرایط منو داشتین خودتون بهش زنگ میزدین .

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

آره حداقل یه بار رو زنگ میزدم 

بستگی به استقبال شوهرم بیشترش میکردم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوست دارم روزی 3-4بار بهم زنگ بزنه تا حالا چند باری بهش گفتم اما میگه وقت نمیکنم بنظرتون چکار کنم بهم زنگ بزنه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

خب خودت زنگ بزن عزیزم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

قبل از زنگ زدنم

شرایط شو میپرسیدم

ک

میتونه صحبت کنه یا نه

دم ب دقیقه هم زنگ نمیزدم😃

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
قبل از زنگ زدنم شرایط شو میپرسیدم ک میتونه صحبت کنه یا نه دم ب دقیقه هم زنگ نمیزدم😃

دم به دقیقه زنگ نمیزنم مثلا یه بار ساعت 2ظهر حرف بزنیم دیگه شبش زنگ نمیزنه،منظورم

منظورم اینه خوشش نمیاد بیشتر از یک بار در روز باهاش حرف بزنم بنظرت چکار کنم 

آره حداقل یه بار رو زنگ میزدم  بستگی به استقبال شوهرم بیشترش میکردم

شوهرم گوشیش رو جواب نمیده 

شوهر منم ماموریت میره... آره چرا زنگ نزنم؟

شوهرمه ها.

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

نمیدونم شوهر منم اصلا زنگ نمیزنه در طول روز ...

اولا خودم بهش زنگ میزدم جواب میداد ولی میدیدم دستش بنده یا جایی هست نمیتونه درست حرف بزنه منم دیگه زنگ نزدم😅

شوهر منم ماموریت میره... آره چرا زنگ نزنم؟ شوهرمه ها.

بیشتر شما زنگ میزنی یا شوهرتون

بیشتر بهش پیامک میدم 

یه کاری کن که همش به یادت باشه 

از محل کار همسرم تا خونمون پیاده ۴،۵دقیقه راهه..

روزی حداقل ۲،۳بار تلفنی حرف میزنیم خدا رو شکر 

سعی کنین اول با پیام و اینچیزا شروع کنین بعد تماسهای کوتاه حدود ۳۰ ثانیه تا کم کم بیشتر و طولانیتر بشه

مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792