2777
2789
عنوان

کار من درسته یا خواهرم

100 بازدید | 9 پست

من سعی میکنم از پولم به مقدار نیاز بردارم و استفاوه کنم و بقیش رو طلا میخرم. خواهرم طلا خیلی نداره، اما بیشتر پولش رو صرف خرید لباسهای مارک و این چیزا میکنه. ولی در عین حال من همیشه شیکتر و متنوع تر از اون لباس میپوشم. اینو بقیه هم میگن.

ولی اون به من میگه کار تو اشتباهه

به نظر شما واقعا اینطوریه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم کارت درسته اینده ت مهمه به این چرت و پرتا گوش نده

ادم نباید دیگه خسیسم باشه در حد نیاز متعارف بخره ولی لباس و غذای بیرون برات زندگی نمیشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

با توجه به توصیفاتی که خودت کردی...انتظار چ جوابی از ما داری؟؟؟چرا تاپیکی میزنین که میدونین قراره چ جوابایی دریافت کنین؟دلتون میخواد تایید بشین؟....تو هرکار خوشحالت میکنه بکن..خواهرتم هرکار خوشحالش میکنه بکنه..ب کار همم کار نداشته باشین

نه کار تو درستهلباس مارک به چه درد میخوره فقط پول برند میگیرن

دقیقا منم همینو میگم

مثلا خواهرم مهمونی و بازار تقریبا لباساش یکیه. فقط برندش فلانه. ولی من برلی هر موقعیت لباسهای جداگانه دارم.

معلومه ک تو عزیزم این پس انداز بعدا به کارت میاد ولی لباس مارک و برند چندان کمکت نمیکنه تو سختی

بعد اگه حالا بخوان ماشینشون رو عوض کنند یا یه کار اینجوری انجام بدن همش دنبال وام و این جیزا هستن یا مثلا همون یکم طلایی که داره مجبور میشه بفروشه