2777
2789
عنوان

روز زن باید به جاری و خواهرشوهر بزرگتر از خودت تبریک گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 22 پست
آرزو به دلم مونده یه بار منو هم ببیننبا شوهرم مرتب در ارتباطین و شوهرمم حسابی طرفدارشون

من باشم ک تبریک نمیگم انقد ک عتیقن

من خواهرشوهرم ی حرفی بهم زد الان یک ماهه فقط سلامش میکنم حرف دیگه اصلا هی سعی میکنه نزدیکم بشه اجازه نمیدم

چجوری میتونین بعد این همه بی محلی انقد احترام بذارین بهشون

تو رو به جدت منو لایک نکن
بدی را بدی سهل باشد جزا اگر مردی احسن الی من اساءهنر اینه با محبت، بدکرداری ها و بدخویی های آدمها رو ...

بعصی ها وقتی بدی میکنن و شما برعکس خوبی میکنی هوا برمیدارتشون فکر میکنن حق داشتن و حتما کارشون درست بوده.

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهر بزرگم رو این مسائل تبریک نگفتن خیلی حساسه میدونم زنگ نزنم حسابی دلخور میشه. ولی مگه مادرمه ...

خواهرشوهربزرگم ۱۱سال سنش بیشتره دوشب پیش به من پیشاپیش تبریک گفت ولی خواهرشوهرکوچکم هنوز پیامی نداده .منم زنداداشم کوچکتر ازخودمه صبح پیام دادم .خالم که نوه داره و۲۰ یا۳۰ سال ازمن بزرگتره دیشب پیام داده..مهم دله حالا یه تبریک پیامی بهشون بده ولی بعدش دیگه اعصاب خوردی ودلخوری نداری تموم میشه میره

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بعصی ها وقتی بدی میکنن و شما برعکس خوبی میکنی هوا برمیدارتشون فکر میکنن حق داشتن و حتما کارشون درست ...

هر جایی شرایط خودش رو داره.

اما خیلی ها فکر میکنند با خوبی کردن کوچک می شن یا طرف مقابل رو جسورتر میکنند اما خیلی اوقات این طور نیست.

و اینکه اصلاح شدن آدمها زمان بره.

خیلی آدمها ده ها سال خوبی کردند و محبتشون رو به یک فردی که احتمالا از نظر ما شایسته اون محبت نبوده منتقل کردند تا تاثیرش مشخص شده.

بنامون باید بر محبت و رفق و مدارا باشه مگر مواقع استثنایی که مطمئن باشیم باید طوری دیگر عمل کنیم.

خواهرشوهر بزرگم رو این مسائل تبریک نگفتن خیلی حساسه میدونم زنگ نزنم حسابی دلخور میشه. ولی مگه مادرمه ...

به نظرم یه زنگ زدن مشکلی ایجاد نمیکنه بهتر از اینه که ناراحت بشن