2777
2789
وای الهی بمیرم دلم ریش شد.ایشالا زودتر خوببشه.ببین من خودم امروز روز چهارممه باز هنوز تب دارم نمیدون ...

سلام گلی بهترید؟؟ من بچم باز بهتره اما خودم نفسم بالا نمیاد ریه هام دارن پاره میشن از سرفه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سلام گلی بهترید؟؟ من بچم باز بهتره اما خودم نفسم بالا نمیاد ریه هام دارن پاره میشن از سرفه

سلام عزیزم.خداروشکر بچم خوبه یه روز فقط تب داشت اما امان از خودم پنج روز تب و لرز شدید داشتم هنوزم خوب نشدم ببخشیدا سرفه هام همه چرکی وقتی سرفه میکنم قفسه سینم اینقدر دردمیگیره که نگو بی انرژی یعنی میخوام برای بچه غذا درست کنم یا بفرستمش مدرسه اصلا از خودم نمیبینم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم.خداروشکر بچم خوبه یه روز فقط تب داشت اما امان از خودم پنج روز تب و لرز شدید داشتم هنوزم خ ...

وای منم دقیقا همونم..بیمارستانا انقد شلوغه رسیدگی نمیکنن..ریه هامون از بین نرن خوبه فقط

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

وای منم دقیقا همونم..بیمارستانا انقد شلوغه رسیدگی نمیکنن..ریه هامون از بین نرن خوبه فقط

اصلا نمیدونم باید چیکارکنم.تاحالا تو عمرم اینجوری مریض نشده بودم مخصوصا من سه روز اول از ترس اینکه بچم نگیره مدام ماسک داشتم اون بیشتر داغونم کرد.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اصلا نمیدونم باید چیکارکنم.تاحالا تو عمرم اینجوری مریض نشده بودم مخصوصا من سه روز اول از ترس اینکه ب ...

منم تا حالا ندیدم هنچین مرضی..میگن آنفولانزاس ولی ما بویایی نداریم کلا مثل کرونا

منم تا حالا ندیدم هنچین مرضی..میگن آنفولانزاس ولی ما بویایی نداریم کلا مثل کرونا

افرین منم بویایی ندارم دقیقا عین کرونا.حالا از دیروز چنان دندون دردی گرفتم که نگو.امروز میخوام برم دندونپزشک ببینم چرا اینجوریه من کلا دندونام همه سالم بود نمیدونم از مریضیه چیه.خیلی وحشتناک درد میکنه

افرین منم بویایی ندارم دقیقا عین کرونا.حالا از دیروز چنان دندون دردی گرفتم که نگو.امروز میخوام برم د ...

وای خدا کمکت کنه..منو سرفه کشت دیگه بخدا