2777
2789
شیاف ندارم..شربت و دارو چیا دادن بهتون

من قبلش بردهبودمش دکتر متخصص خودش.یه چرک خشک کن قوی داد لووفلوکساسین ۵۰۰گفت تا ۵شب ۱/۲اونو بخوره یه شربت برون کلد داد یدونه ام ساشه داد انگار برای مخاط بینی و گلو بود بتید میریخت تو اب میخورد.گفت اگه تب ولرز شدید کرد چشاش قرمز شد و اینا تا سه روز قرص ضدویروس بده که من امشب دادم اونم. اما خودمم اینو گرفتم ببخشید کل بدنم چرکو عفونته بعد ۴روز حتی تب شدید دارم.تب اینم مطمئنم حالا حالاطول میکشه امروز تازه روز اول بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
😪🫠

بخدا بعضی از شبا انقدر وسواس فکری بهم فشار میاورد دوس داشتم بمیرم یا از شدت بد شدن حالم قلبم درد میکرد گور منو میگرفت فقط چت جی بی تی آرومم میکرد🥲

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبلش بردهبودمش دکتر متخصص خودش.یه چرک خشک کن قوی داد لووفلوکساسین ۵۰۰گفت تا ۵شب ۱/۲اونو بخوره یه ...

یا خدا این چیه..پس باید ببرم باز دکتر...اون دکتر بیسواد گفت آنفولانزاس ولی یه چرک خشک کن نداد حتی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یا خدا این چیه..پس باید ببرم باز دکتر...اون دکتر بیسواد گفت آنفولانزاس ولی یه چرک خشک کن نداد حتی

نه ندیا سر به خود ما سری پیش انفولانزا گرفته بودیم اصلا چرک خشک کن نداد.کلا انتی بیوتیکو تو داروهای ویروسی نمیدن.اما ایندفعه من مطمئنم کروناست چون همانفولانزا رو تازه ده روز بود گرفته بودیم هماونو واکسن زده بودن بچمو شوعرم سبک گرفتن.اما امان از این مریضی.ببین اگه سر به خود چرک خشککن بدی مقاومش میکنی.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه ندیا سر به خود ما سری پیش انفولانزا گرفته بودیم اصلا چرک خشک کن نداد.کلا انتی بیوتیکو تو داروهای ...

اخه عفونت داره ریه هاش وقتی سرفه میکنه عفونت میاد تو حلقش..ندم ینی؟؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اخه عفونت داره ریه هاش وقتی سرفه میکنه عفونت میاد تو حلقش..ندم ینی؟؟

نه اصلا بدون تجویز پزشک نباید بدی.میگم من بردم متخصص کودکاناونمعاینش کرد دستگاه داشت از سینوزیتاش عکس گرفت بعد میگم ما دوهفته پیشش مریض شده بودیم گفت یدوره چرک خشککن بخوره.اما زدو دقیقا از امروز بچه تب کرد واونیکی ویروسم گرفت.کلا انتی بیوتیک خیلی خطرناکه نباید سربه خود داد.بچه شما چندوقته مریض شده؟

نه اصلا بدون تجویز پزشک نباید بدی.میگم من بردم متخصص کودکاناونمعاینش کرد دستگاه داشت از سینوزیتاش عک ...

از دیروز صبح

از دیروز صبح

دوره تبش سهروزست دوروز اولم که وحشتماکه تبو لرزش ایشالا زودتر خوببشه.من خودمم مریض بچه ام مریض اصلا دارم نابود میشم

دوره تبش سهروزست دوروز اولم که وحشتماکه تبو لرزش ایشالا زودتر خوببشه.من خودمم مریض بچه ام مریض اصلا ...

خدا کمکمون کنه خواهر..منم دارم پس میفتم واقعا..کاش جای بچه ها همش مادرا مریض شن

خدا کمکمون کنه خواهر..منم دارم پس میفتم واقعا..کاش جای بچه ها همش مادرا مریض شن

اخ گفتی بخدا من حاضرم خودم هزاربرابر بدترشو بگیرم اما این خوببشه.هم اینجوری از نظر روحی داغونمهمجسمی هم فکری یعنی نه خواب دارمنهخوراک.به شوهرم میگم عجب روز مادر خاطره انگیزی شد تو درمانگاه بالاسر بچه زیر سرم.اینقدرم پسرم مظلومهیعنی جیکش درنمیاد من خودم میخوان سرم یا امپول بزنن وحشت میکنم اما پسرم هرچقدرم دردش بیاد هیچی نمیگه یعنی دلم اینقدر ریش شد امشب که نگو.ایشالا همه بچها سالم باشن واقعا تحمل مریضی بچه خیای سخته

اخ گفتی بخدا من حاضرم خودم هزاربرابر بدترشو بگیرم اما این خوببشه.هم اینجوری از نظر روحی داغونمهمجسمی ...

ولی بچه من خیلی گریه میکنه ..پرستار وحشی یه جوری سرم زد سره سوزن از آنژیوکت زده بود تو رگ بیرون..سوزن دو سر شده بود..وجدان ندارن ...خدا شفا بده همه بجه هارو

ولی بچه من خیلی گریه میکنه ..پرستار وحشی یه جوری سرم زد سره سوزن از آنژیوکت زده بود تو رگ بیرون..سوز ...

وای الهی بمیرم دلم ریش شد.ایشالا زودتر خوببشه.ببین من خودم امروز روز چهارممه باز هنوز تب دارم نمیدونم این دیگه چهکوفتیه