راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مگه دختری هم وجود داره تا ۳۱ سالگی خواستگار نداشته باشه..خیلی داشتم حتی تو دانشگاه هم که هیچکس نداشت من داشتم جور نمیشد چند تارم واقعا از لحاظ ظاهری و شغلی مشکل داشتن
من از ۱۷ سالگی خواستگار داشتم هم فامیل هم غریبه هم تو دانشگاه دوستام ی دونه فقط داشتن جور شد رفتن من خییلی بود هیچ کدوم جور نشد برام هر کدوم با ی علتی از بین میرفت
من خودم خاستگار ندتشتم یکی دوتا بود بدردنخورم بودن ولی ازدواج کردمببخشید این همه خواستگار داشتی چطور ...
بخدا از ۱۷ خواستگار داشتم هر کی منو میدید دوس داشت پدرم مانع ازدواجم شد و میگفت زوده کسی اسم ازدواج میآورد داد و بیداد راه مینداخت خودمم دیگه ترس داشتم هر کی بهم میگفت رد میکردم یا میگفتم بعدا تو دانشگاه هیچ کدوم از همکلاسیام نداشتن من چند تا اونجا هم داشتم اونارو هم رد کردم بدون شناخت از ترس پدرم درسمم تموم شد تک و توک پیدا میشد با اینکه خودمم میخواستم ولی جور نمیشد انگار که سنگینی افتاده باشه الانم هر کی منو میبینه تعجب میکنه میگه چطور ازدواج نکردی چهرمم خیلی کم نشون میده کسی باور نداره ۳۰ سالم باشه