2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا جور نشدخاستگار نداشتی یا سختگیری کردی

مگه دختری هم وجود داره تا ۳۱ سالگی خواستگار نداشته باشه..خیلی داشتم حتی تو دانشگاه هم که هیچکس نداشت من داشتم جور نمیشد چند تارم واقعا از لحاظ ظاهری و شغلی مشکل داشتن

مادرت پدرت خوب هستن ؟ ادمای خاکی و خوش نامی هستن؟

من از ۱۷ سالگی خواستگار داشتم هم فامیل هم غریبه هم تو دانشگاه دوستام ی دونه فقط داشتن جور شد رفتن من خییلی بود هیچ کدوم جور نشد برام هر کدوم با ی علتی از بین میرفت

من از ۱۷ سالگی خواستگار داشتم هم فامیل هم غریبه هم تو دانشگاه دوستام ی دونه فقط داشتن جور شد رفتن من ...

من خودم خاستگار ندتشتم یکی دوتا بود بدردنخورم بودن ولی ازدواج کردم

ببخشید این همه خواستگار داشتی چطور ازدواج نکردی

سخت گیری شاید مگه میشه از ۱۷ سالگی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من خودم خاستگار ندتشتم یکی دوتا بود بدردنخورم بودن ولی ازدواج کردمببخشید این همه خواستگار داشتی چطور ...

بخدا از ۱۷ خواستگار داشتم هر کی منو میدید دوس داشت پدرم مانع ازدواجم شد و میگفت زوده کسی اسم ازدواج میآورد داد و بیداد راه مینداخت خودمم دیگه ترس داشتم هر کی بهم میگفت رد میکردم یا میگفتم بعدا تو دانشگاه هیچ کدوم از همکلاسیام نداشتن من چند تا اونجا هم داشتم اونارو هم رد کردم بدون شناخت از ترس پدرم درسمم تموم شد تک و توک پیدا میشد با اینکه خودمم میخواستم ولی جور نمیشد انگار که سنگینی افتاده باشه الانم هر کی منو میبینه تعجب میکنه میگه چطور ازدواج نکردی چهرمم خیلی کم نشون میده کسی باور نداره ۳۰ سالم باشه

بخدا از ۱۷ خواستگار داشتم هر کی منو میدید دوس داشت پدرم مانع ازدواجم شد و میگفت زوده کسی اسم ازدواج ...

همیشه میگم هر کی دیر ازدواج میکنه مشکل از پدر مادرشه

همون اولم گفتم

شماگ مشکل بابات بوده پس

انشالله خدا بخت خوب و زود باز کنه برات

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همیشه میگم هر کی دیر ازدواج میکنه مشکل از پدر مادرشههمون اولم گفتمشماگ مشکل بابات بوده پسانشالله خدا ...

آره پدر بد دخترو بیچاره میکنه الانم مادرم میگه طلسم برات نوشته بختتو بسته نمیدونم اگه برم دعا باطل السحر بگیرم ینی خوبه شما چند سالگی ازدواج کردی؟

آره پدر بد دخترو بیچاره میکنه الانم مادرم میگه طلسم برات نوشته بختتو بسته نمیدونم اگه برم دعا باطل ا ...

منم دیر خیلی دیر ۳۳ ولی دیگه شوهر کارتن خاب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز