آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 عنوان ممکنه بی بی چک اشتباه کنه 152 بازدید | 13 پست من شب بی بی چکزدم ومنفی بودالان دوستم میگن اصلا معتبر نیست باید صبح میزدی🥲گرم ترین خوراکی هام خوردم و پریود نمیشم چیکار کنم🥲 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣ 1404/09/20 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 چند روز از پریودیت گذشته هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 چند روز از پریودیت گذشته سیکلم همیشه ۳۲/۳۳ روزه بودهالان روز ۴۲ هستم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 چند روز عقب انداختی؟ حدود ده روز تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
honia_hana عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 10468 حدود ده روز اوووو زیاده که.معمولا چون ادرار صبحگاهی غلیظتره جوابش،دقیقتره.البته ممکنه باردار هم نباشید.من یه بار اینجوری شدم ولی بعدش دیگه پریود شدم.
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 اوووو زیاده که.معمولا چون ادرار صبحگاهی غلیظتره جوابش،دقیقتره.البته ممکنه باردار هم نباشید.من یه بار ... خیلیم زیاده برا من🥲هر روز یه قاشق زنجبیل میخورمی دمنوش بابونهچند حبه سیرو ی داروی مخصوص خودمون که خیلییی گرمه و اصلا به دختر بچه ها نمیدن میگن باعث بلوغ زودرس میشهحتی همونم رو من جواب نداده🥲 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 سیکلم همیشه ۳۲/۳۳ روزه بودهالان روز ۴۲ هستم بنظرم منفی هست اگه حتما بود با اینکه شبه حداقل یه حاله کمرنگ میفتاد هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 بنظرم منفی هست اگه حتما بود با اینکه شبه حداقل یه حاله کمرنگ میفتاد خودمم میگم...یا کمرنگ میفتاد یا خطا میزدولی قشنگگگ یه منفی پررنگ افتاد تو کمتر دو دقیقه تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23516 صبح با ادرار اولت بزن ۲ تا هم بزنک دیگ مطمئن شیو جواب ۵ الی ۱۰ دقیقه اولش فقط معتبره الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 خودمم میگم...یا کمرنگ میفتاد یا خطا میزدولی قشنگگگ یه منفی پررنگ افتاد تو کمتر دو دقیقه تو این ماه استرس بیشتر با افزایش وزن نداشتی؟ ممکنه تاثیر بزاره هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 تو این ماه استرس بیشتر با افزایش وزن نداشتی؟ ممکنه تاثیر بزاره استرس که اصلااروم اروم بودم حتی ی امتحان مهم هم داشتم ولی اصلا استرس نداشتم کلا ادم ریلکس و ارومیمافزایش وزنو نمیدونم ولی این ماه باشگاه رو ول کردم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 استرس که اصلااروم اروم بودم حتی ی امتحان مهم هم داشتم ولی اصلا استرس نداشتم کلا ادم ریلکس و ارومیماف ... دو حالت داره اگه نزدیک پریودی باردارشده باشی که هنوز نشون نمی ده... یا به زودی پریود میشی🙃 هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14879 دو حالت داره اگه نزدیک پریودی باردارشده باشی که هنوز نشون نمی ده... یا به زودی پریود میشی🙃 نزدیک تاریخ پریودیم بودم🥲ششم اذر روز ۳۰ سیکلم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣