2777
2789
عنوان

ممکنه بی بی چک اشتباه کنه

152 بازدید | 13 پست

من شب بی بی چکزدم ومنفی بود

الان دوستم میگن اصلا معتبر نیست باید صبح میزدی🥲

گرم ترین خوراکی هام خوردم و پریود نمیشم چیکار کنم🥲

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از پریودیت گذشته

سیکلم همیشه ۳۲/۳۳ روزه بوده

الان روز ۴۲ هستم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اوووو زیاده که.معمولا چون ادرار صبحگاهی غلیظتره جوابش،دقیقتره.البته ممکنه باردار هم نباشید.من یه بار ...

خیلیم زیاده برا من🥲

هر روز یه قاشق زنجبیل میخورم

ی دمنوش بابونه

چند حبه سیر

و ی داروی مخصوص خودمون که خیلییی گرمه و اصلا به دختر بچه ها نمیدن میگن باعث بلوغ زودرس میشه

حتی همونم رو من جواب نداده🥲

بنظرم منفی هست اگه حتما بود با اینکه شبه حداقل یه حاله کمرنگ میفتاد

خودمم میگم...

یا کمرنگ میفتاد یا خطا میزد

ولی قشنگگگ یه منفی پررنگ افتاد تو کمتر دو دقیقه

خودمم میگم...یا کمرنگ میفتاد یا خطا میزدولی قشنگگگ یه منفی پررنگ افتاد تو کمتر دو دقیقه

تو این ماه استرس بیشتر با افزایش وزن نداشتی؟ ممکنه تاثیر بزاره

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
تو این ماه استرس بیشتر با افزایش وزن نداشتی؟ ممکنه تاثیر بزاره

استرس که اصلا

اروم اروم بودم حتی ی امتحان مهم هم داشتم ولی اصلا استرس نداشتم کلا ادم ریلکس و ارومیم

افزایش وزنو نمیدونم ولی این ماه باشگاه رو ول کردم

استرس که اصلااروم اروم بودم حتی ی امتحان مهم هم داشتم ولی اصلا استرس نداشتم کلا ادم ریلکس و ارومیماف ...

دو حالت داره اگه نزدیک پریودی باردارشده باشی که هنوز نشون نمی ده... یا به زودی پریود میشی🙃

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
دو حالت داره اگه نزدیک پریودی باردارشده باشی که هنوز نشون نمی ده... یا به زودی پریود میشی🙃

نزدیک تاریخ پریودیم بودم🥲

ششم اذر روز ۳۰ سیکلم