2777
2789

همه هی گفتن بخواب با انرژی باشی خوابم نمیبره 4 هم باید پاشیم حاضر شیم بریم بیمارستان

استرس دارمااا

هی میگم این استرسه اونجا کار دستم نده جوری ک حالت لرز گرفتم اصلا

بگین چیزی نی و عملش زود تموم میشه

فقط و فقط از عمل میترسم همین

تو ک بیهوشی ترست واسه چیه انرژی میخواد چیکار

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیفهمی چی شد کل پروسه سزارین ده دقیقه س اونم بعد اینکه بچه به دنیا اومد برات یه دوز خفیفی بیهوشی میزنن گیج میشی میری توی عالم دیگه ای

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من ی چی میگم همین الان بخوابی

ببین مامان خوشگل از فردا صبح ۱ ساعت خواب میشه برات آرزو پس بخوااااب...

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭