2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم طلا دیگه حذف میشه از زندگی ها . اینقدر گرون میشه که مثل الماس و مروارید فقط توی فیلم ها میشه ...

هیچ وقت اینجوری نمیشه

امشب روز مادر بود میرفتی طلا فروشیارو میدیدی چطور مردم میخریدن الهی شکر کاش همه بتونن بخرن

طلا چون فراوانیش از الماس بیشتره هیچ وقت اونطور کمیاب نمیشه

مروارید هم که قیمتی نداره خواهر💝

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 خداوند میفرماید من همدم قلب های شکسته هستم 🥺 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

کلا تو کشور ما هرچی گرون شه دیگه ارزون نمیشه خیالتون راحت روز به روز داره میره بالاتر

طلا جهانیه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 خداوند میفرماید من همدم قلب های شکسته هستم 🥺 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

هیچ وقت اینجوری نمیشه امشب روز مادر بود میرفتی طلا فروشیارو میدیدی چطور مردم میخریدن الهی شکر کاش هم ...

بله مردم شده ۱۰۰ سوت یا ۲۰۰ سوت طلا میخرن.ولی تو بانک پول نمیذارن.گرونی طلا باعث شد مردم رو کار نتونن سرمایه گزاری کنن.اونیکه مثلا ۴۰۰ میلیون جنس میریزه تو مغازه و میبینه نمیتونهبفروشه.میگه خوب طلا بخرم لااقل پولم سال بعد بیشتر میشه

یه پیشنهاد میدم بهتون

هیچ وقت نگید وای کی دیگه میتونه طلا بخره و فلان

یه شیشه کوچلو بذارید کنار

هر موقع پنج تومن شیش تومن هر چقدر اومد دستتون برید طلا شکسته بخرید و بریزین تو اون شیشه

اینجوری خیالتون از سرمایه تون جمع

هیچ وقت نگین حالا پنج میلیون که چیزی نمیشه خرید

برین طلا فروشی و فقط بگین طلا شکسته بعد چند سال شما

کلی طلا دارین

بله مردم شده ۱۰۰ سوت یا ۲۰۰ سوت طلا میخرن.ولی تو بانک پول نمیذارن.گرونی طلا باعث شد مردم رو کار نتون ...

خود ایشون این چیزا رو میدونه ولی میخواد عادی جلوه بده خودت رو خسته نکن به نظرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792