2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

امشبم برا مادرش استوری تبریک گذاشت برا من نه😂😂

دیروزم ازم خاهش کرد که پول نداره یلدایی بیاره

یه سکه پارسیان داشتم گفت بفروش برو لباس بگیر من بعدا بهت میدم

اون سکه رو فروختم و از یه پیج خرید کردم...بعد خاستم زنگ بزنم بهشون بگم زودتر بفرستن برام..دیدم جوابگوی تلفن ها نیستن..احتمالا پولمو خورده باشن🙂خیلی خسته و داغونم

فکرکنم مثل منی حتی اگه برات دیگه طرف بهترین کارارو هم بکنه حرفشو یادت نمیره:)حتی وسط بغل کردن و سورپ ...

دیگه نمیتونم به کارای بدش فکر نکنم..من حماقت ها زیاد کردم بخاطرش

حتی انگشتر حلقه م هم بدلی گرفتم

حتی یجوری غریبانه عقد کردم که زن های شوهر مرده(توروخدا توهین نکردم بهشون فقط منظورم اینه عین اونا که براشون ارزش قائل نمیشن برا منم نشدن) این هم اینجوری عقد نمیکنن

خیلی خسته م دیگه

دیگه نمیتونم به کارای بدش فکر نکنم..من حماقت ها زیاد کردم بخاطرشحتی انگشتر حلقه م هم بدلی گرفتم حتی ...

من یه چیزو بهت بگم من شوهرم مرد خوبیه ولی گاهی در میره از دستش زبونش یه چیز میگه دلش مهربونه منم بخاطر همسرم حلقه و نشون و هرچی داشتم فروختم منم مثل توعه شرایطم دقیق بحث مراسم اینا که گفتی من مامان بابام بهترین عقد و برام گرفتن ولی گذشته رو رها کن الان و بچسب رفیق گذشت دیگه

من یه چیزو بهت بگم من شوهرم مرد خوبیه ولی گاهی در میره از دستش زبونش یه چیز میگه دلش مهربونه منم بخا ...

دلم برا خودم خیلی میسوزه..

مامان بابام راضی نبودن من به زور راضی کردم اونارو

هر چی بشه الان خانوادم میزنن تو سرم

امشبم برا مادرش استوری تبریک گذاشت برا من نه😂😂دیروزم ازم خاهش کرد که پول نداره یلدایی بیاره یه سکه ...

ای وای چه احساس بدی داری میدونم بهت حق میدم اما چرا راجع به مسائل باهاش شفاف صحبت نمیکنی؟؟الان توی مرحله ی عقد درست نکنی بعدش زیر یه سقف نمیشه ها مدل منم حساسی مشخصه

ای وای چه احساس بدی داری میدونم بهت حق میدم اما چرا راجع به مسائل باهاش شفاف صحبت نمیکنی؟؟الان توی م ...

من۲۲سالمه

چی بگم بهش چیکارش کنم؟اگه بسپرم به خونوادم مامانم باهاش بد حرف میزنه بحثشون میشه من خودمم نمیدونم باید چیکار کنم

دعا کن بمیرم از این زندگی خیلی خستکم برام بهترین ارزو و دعاست

دلم برا خودم خیلی میسوزه..مامان بابام راضی نبودن من به زور راضی کردم اونارو هر چی بشه الان خانوادم م ...

نه اینطوری نیست شاید اولش بهت غر بزنن ولی شک نکن انقدر دوستت دارن که نمیذارن بااین حال و احوال بمونی توی این زندگی که ارزش نداری حتی یلدایی بخره من شوهر خودم مامان باباش برام هیچکاری نکردن خودش برام یلدایی همه کاری کرد بیرون داد تزیین اومد دست مامان بابامو بوس کرد خدایی شوهرم پسر خوبیه مامانش آدم درستی نیست مارو اذیت کرده و گاهی کاری میکنه شوهرم از خودش درمیاد

من۲۲سالمهچی بگم بهش چیکارش کنم؟اگه بسپرم به خونوادم مامانم باهاش بد حرف میزنه بحثشون میشه من خودمم ن ...

نه خدانکنه ببین درست میشه خدا خیلی بزرگه برات از خدا میخام به حق این شب عزیز یه زندگی دست و پا کنین که همه مات بمونن مشخصه هردو سنی ندارین تجربه ها کمتره گل قشنگم غصه نخوریا به خدا پناه ببر باز اگه کمکی از من برمیاد من در خدمتتم