2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میگفت مامان اشتراک چت جی تی پی یک ماهه 880 ت یک ساله 980 نگو 9800 بوده اینم دقت نمیکرده

ای وای اخه به چه دردی میخوره که اشتراک هم بگیریم

چندسالشه دخترت حالا خوش به حال چت جی بی تی والا

خوودت چی گفتی بهش

فدای سرشکاریه که شده

آخ آخ هر چی میگم

فقط گریه میکنه

میترسم بگم فدای سرت دیگه بی خیال بشه بگه واسه اینا مهم نیست

میگم اشکال نداره دوباره حواست رو جمع کن

ولی گریه میکنه آخه خیلی پول لازم هم بودم

بهش یاد اوری وتاکید کن که دیگه هرگز برای کارهای اینترنتی هزینه نمیکنی تا تو ذهنش بمونه

اره درسته

رمز گوشیم رو عوض کردم گفتم دیگه به راحتی به گوشیم دسترسی نداری تا از این به بعد دقت کنی

ولی منظور شما از کارهای اینترنتی حتی خرید اشتراک اینترنت هم هست؟

اره درسته رمز گوشیم رو عوض کردم گفتم دیگه به راحتی به گوشیم دسترسی نداری تا از این به بعد دقت کنیولی ...

بله باید محدود بشه اگر خودتون نیاز دارید باید کاری کنید که اون کمتر وبا دقت زیادتری وارد گوگل ودنیای مجازی بشه شاید پس فردا یک پولی کارت به کارت کرد وکل داروندارشو به باد داد

نباید قبول میکردید اول بخاطر یک عکس وفیلم بازی نباید به راختی کارت ورمز انرا به بچه میدادید باید اول دلیلایل منطقی وقابل قبول میاورد بعد شما قبول میکردید هرچند من محاله قبول کنم

بله باید محدود بشه اگر خودتون نیاز دارید باید کاری کنید که اون کمتر وبا دقت زیادتری وارد گوگل ودنیا ...

من قبول نکردم خیلی اصرار. کرد گفت هزینه ش کمه تخفیف داره

من احمق هم نگاه نکردم

رمز بانکی م رو دسترسی داشت برای خودش نت میگرفت مشکلی نداشت ولی این سری خیلی بی دقتی کرد

البته خیلی هم گوشی دستشه این فیلم های سینمایی که هفته ای می یاد رو دنبال میکنه اصلا خوشم نمی یاد. ولی واقعیت زورم بهش نرسید شاید این بهونه ای شد چون خودشم خیلی پشیمونه