2777
2789

توی ایران همه بازیگرا شدن قیافه رسما باید خوشگل باشی یا تو مرد ها خیلی کراش باشی تا بهت نش بدن دیگه هیچ استعداد واقعی دیده نمیشه بازیگر های جدید هم که تو تاتر و سینما دارن معرفی میشن اکثرا اینجورین 90 درصد برای چهره و اندامشون انتخاب شدن مدلا اومدن شدن بازیگر باز توی هخالود این قضیه یکم کمتره ولی قذدیما خیلی بهتر بود بازیگر خوشگل هم بودا ولی 90 درصد بازیگرا با استعداد بودن حالا با هر قیافه ای.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی تموم مثل امین تارخ

چهره ایشونم سلیقه ایه مثلا الان بازیگری مثل هوتن شکیبا زیبایی انچنانی نداره سلیقه ایه ولی بازیگریش فوق العادس یه تار موش میرزه به صد تا بازیگر خوشگل و خوش بر ورو

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

فقط نفس بازغی 😂😂😂

اونارو که کار ندارم کسایی که به واسطه پارتی موفق شدن چون بازیگریش رو دیدم تو سریال فرشته فکر کنم افتضاح بود

همه دنیا همینه و البته درکنارش استعداد

اره دقیقا همه دنیا همینه ولی هیچکس دیگه تو عرصه بازیگری استعداد نمیبینه اینجورین که خب همه میتونن بازیگری کنن مثال افتضاحش سیدنی سوییتی بازیگریش افتضاحه هیچوقت به هم دوره ای های خودش مثل جنا اورتگا و بقیه نمیرسی رسما سر قیافش معروف شده

نه بابا بعد یه مدت اون قیافه میره کنار مهم استعداد طرفه

نه بر عکس الان هرچی خوشگل تر باشی کارگردانا بیشتر بهت کار میده دلیلشونم اینه که مردم ادمای خوشگل رو خیلی دوست دارن