2777
2789
عنوان

حسرت عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 44 پست
منم نامزدم نمیزاره عروسی بگیریم و میگه مسخره بازیه.اخه وقتی اون نمیخواد بگیرمم نمیچسبه.چیکار کنم

راضیش کن اگه خودت دوست داری

مسخره بازی چیه اینا خسیسن نمیخوان پول خرج کنن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم شما هم اگه حس میکنی ارومتر میشی برو لباس بدوش و عکس بگیر یا حتی مراسم بگیر برای سالگردمن نمیدو ...

من اندام وزیبایی وشادابی اون زمان رو ندارم خط وچروک افتاده توصورتم من ذوق اون زمانو ندارم هر چیزی به موقعش قشنگه من دخترم ۱۵سااشه بعد بیام جشن بگیرم ؟

منم لباس عروس واتلیه رفتم ولی هیچی جشن وتالار نمیشه اونم عروسی ما کوردها چقددد خوشههه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

منم تالار نداشتم،مامانم تو خونه ی مراسم کوچولو گرف با ۳۰ نفر از همسایه ها،ولی لباس عروس و آرایشگاه و آتلیه رفتیم

اوایل ناراحت میشدم،ولی الان دیگه نه چون مهم همون لباس عروس هس ک پوشیدم اونم لباسی ک خیلی دوسش داشتم،

شمام لباس عروس پوشیدی دیگه،پس چیزی برا حسرت خوردن نداری

لباس عروس و اتلیه رفتم اما جشنی نبود و حالم خوب نشد سالگرد بگیرم بنظرت اوکی میشه؟ کاش بااینکه مشک ...

دقیقا همین حرفو مادرشوهر من واسه ما زد .آخه ما گفتیم جشن نمیخوایم بجاش همون پولو واسمون ماشین شاسی بلند بخرین ولی مادر شوهرم گفت نهههه بهیچ عنوان عروسی فقط یکباره و اگه نگیرین واستون حسرت میشه یه عمر و خودت هر جا لباس عروس ببینی دلت میگیره و میگی چرا عروسی نگرفتم لذت یک شب عروسیو از خودتون نگیرین به شوهرت(پسرش )هم بگو من حتما عروسی میخوام و به هیچ عنوان رضایت نده تو باید حتما لباس عروس بپوشی . ماشین که دارین الان، خودتون بعد سر زندگیتون جمع کنین شاسیش کنین و به پدر شوهرم گفت به حرفشون گوش ندی یکوقت ماشین بخری واسشون عروسی باید بگیری .

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

من اندام وزیبایی وشادابی اون زمان رو ندارم خط وچروک افتاده توصورتم من ذوق اون زمانو ندارم هر چیزی به ...

ایشالله عروسی دخترت یه لباس خوشگل بپوش و آرایش سروصورت خوشگل مخصوص مادرزن و همسرتم کن شلوار شیک و برین عکس آتلیه ای بگیرین و عروسی دخترت خوش بگذرون و شادی کنم و تصور کن عروسی خودته و با شوهرت زیاد برقص و حال کن .

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

الان کنار اومدی؟ چجوری؟ برای ماهایی ک عاشق عروسی بودیم سخته شاید بهضیا خودشون علاقه نداشته باشن و بر ...

الهی بگردم .شرایط عروسی گرفتن نداشتی ،?

کاش میرفتین ازدواج آسان

یه جشن ساده ی آبرومند میتونستین بگیرین با هزینه ی مناسب

الهی بگردم .شرایط عروسی گرفتن نداشتی ،?کاش میرفتین ازدواج آسان یه جشن ساده ی آبرومند میتونستین بگیری ...

مشکل جنگ و آشوبی بود که تو خانواده دقیقا موقع ازدواج من اتفاق افتاده بود وگرنه اصلا هیچوقت تصورشو نمیکردم من عروسی نداشته باشم! تو فامیل بودن کسایی ک میکفتن عروسی نمیخوایم و بریم ماه عسل بهتره اما من مجابشون کردم ک نه عروسی فقط یکباره بعد ب دلتون میمونه! اما بعدا سر خودم اومد😢

منم تالار نداشتم،مامانم تو خونه ی مراسم کوچولو گرف با ۳۰ نفر از همسایه ها،ولی لباس عروس و آرایشگاه و ...

اخه هیچکی نبود خوشحالی کنه واسم یه دستی یه جیغی فقط خودم خودمو دیدم 😣