2777
2789

بامامانش قهره دوسه سالی میشه

چن روزیه هی واسه من استوری میکنه وتعریف وتمجید

حالا امروزم فقط ب من تبریک گفته بود استوری

بداز استوری شوهرم جاریمو برادرشوهرام رگباری استوری مادر ومادر شوهرمیزاشتن

تاحالا دلیل قهرش با مادرشو درست بهم نگفته ولی فک کنم هرچی هست ب من ربط داره

چون پارسال داشت تلفنی باداداشش توحیاط حرف میزدمیگفت کسی ک احترام زن منو نداشته باشه من ن میخامش ن میشناسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باعشق باشوهرم ازدواج نکردم یعنی اصلا دوسشنداشتم وفقط برای فرار از خونه باهاش ازدواج کردم.

ولی اون همیشه دوسمداشته وثابت کرده الانم بدجور توزندگی گیرکرده واقعا دلم میسوزه براش ساعت ۸شب تعطیل شده رفته اسنپ هنوز نیومده فردام ۸بایدسرکارباشه😔

خانوادشم همه باهاش سردو قطع ارتباطن

یا داری جک میگی یا باشه خب ک چی؟و در ضمن یکاری کن اشتی کنه اگ راست گفتی چون اه مادر میگیره اونو بعد ...

مادر مهرمادری نداره وگرنه صدتای من نمیتونه پسرشو بکشه سمت خودش

دوم ما انقدر رفتیم وبی محلیاشونو دیدیم ک دیگه واقعا خجالت میکشیدیم توجمشون بریم چون بی محل میکردن خیلی حس کوچیکی میکردیم مادرشم همراهی میکرد

اگه ب عقب برمیگشتم بااینکه شوهرم خیلی هوامو داره اصلا باهاش ازدواج نمیکردم چون هیچوقت مادرش منو قبول نکرد

مادر مهرمادری نداره وگرنه صدتای من نمیتونه پسرشو بکشه سمت خودش دوم ما انقدر رفتیم وبی محلیاشونو دیدی ...

خب چ ربطی داره

پسرش باید به مادرش سر بزنه حتی اگ مهر مادری نداره

شیر ک بهش داده به دنیاش ک اورده خودش بره تورو نبره

فقط در حدی ک مادرش نفرین نکنه وگرنه بیشتر لازم نیست

🫠

مثلا فک میکنی مادرای ما خیلی مهر مادری دارن

صرفا چون احساساته پیچیده ای وجود داره بین مادر و فرزند میگن یه جوری رفت و امد کنید ک مادر بچشو ببینه و همین نه بیشتر

مادر خیلیییی شدید دلش نشکنه ک بخواد نفرین کنه

باقیش حله و میفهمیم ک بعضی مادرا واقعن اوشکولن و نامرد

نمونش مادرشوهر مممم و یکمم مادر خودم ... دیوانه شدم از دوطرف ولی خب رفت و امد کنترل بشه دیوانه نمیشیم اونام نفرین نمیکنن