2777
2789

تو دبیرستان

دوستم چشمای خوشگلی داره

قهوه ای سوخته،درشت،آهویی پشت پلکاشم گوده

چند روز پیش با لفظ بانو صداش زد و گفت چطوری😂

امروزم وقتی داشت جزوه مینوشت بالا سرش رفته بود وایستاده بود نگاش می کرد🤣🤣🤣

(فقط من نفهمیدم چند نفر دیگهم فهمیدن)

خجالت بکشین لامصبا زن دارین🤨🤨

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

تنوع طلبیلاشی بودنهول بودن

قباحت داره😂

۴۳ سالش ایناس

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجو ک بودم متاهلم بودم

ی استاد داشتیم باور کن ۴۰سال بیشتر داشت

اولا سر کلاس چشم از من برنمیداشت یعنی انگار فقط برا من داشت توضیح میداد واقعا معذب شده بودم

سر امتحان هم میومد کنارم انگشت میذاشت رو گزینه درست

نمیدونم فازش چی بود خیلی هول بود

رنو بچه هم داشت

اصلا تو بگو ۶۰ سال، نر همیشه نره

دقیقا

اصلا ارتباط استاد شاگردی هم نمیفهمن

من دانشجو ک بودم متاهلم بودم ی استاد داشتیم باور کن ۴۰سال بیشتر داشت اولا سر کلاس چشم از من برنمیداش ...

وای خیلی بده

اینم دائما دور میز دوستم میپِلکه

وای خیلی بدهاینم دائما دور میز دوستم میپِلکه

دوستت چیزی نمیگه؟

مثلا باهاتون حرف میزنه چیزی درموردش نمیگه؟

استادتون دهه۶۰ هست پیر که نیست جوونه...

حواست به دوستت باشه یهو رویاسازی نکنه تو ذهنش.

استاد های ما واقعا دوسمون دارن و دلسوزن حتی استاد ۲۸ سالمون هم به شدت دلسوز و مهربان

اینم دوسمون داره و شوخه

ولی کرمم داره

چون میدونن با وجود متاهل بودن و سن بالا بازم دخترا حاظرن باهاشون باشن معلومه اعتماد به سقف میشن

و مردها هام که تنوع طلب درنتیجه میشن هول که از هیچ گزینه ای نمیگذرن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀