2777
2789
عنوان

با چی می شه گول‌ت زد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بلدین موقع افشا شدن خودتون رو به معصوم بودن بزنید،بهر حال نباید لعنت بهت میفرستادم، معذرت میخام

اخه من یه کاربری دیگه داشتم.

سوالات کاربر هارو پاسخ میدادم.

اون کاربری تعلیق شد،

بعد که ازم سوال پرسیدن، درخواست دادم و سوالاتشون رو پاسخ دادم.

دروغ هم نمیگم. به معصوم بودن هم نمی زنم خودم رو.

میشه تاریخ دقیق درخواست بنده رو بگین؟!

افشا چیه بزرگوار؟!!! کاری نکردم که من😐

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

موفق باشین

ممنون.🌹🙏

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

خواهشمندم موسیو لطف عالی مستدام

ممنون که وقت گذاشتید

همیشه موفق باشید.🙏🌹🍁

بیخیال،تاریخ دقیقش نیست من درخواستا رو پاک میکنم همسرم نبینه

پس لطفا زین پس بیشتر دقت کنید و با آبروی کسی بدون دلیل بازی نکنید.

البته اینجا زیاد مهم نیست، ولی بیرون از اینجا اصلا جالب نیست این نوع اظهاراتی که کردید.

الان والا گول خوردنم سخت شده، در جریانید که😅😅اوضاع خوب نیس.همون گول نخورید بهتره هااا🤣🤣

شاید.... 🙃

هر چه از دوست رسد نیکوست حالا چه بد چه خوب

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

شاید.... 🙃هر چه از دوست رسد نیکوست حالا چه بد چه خوب

از دوست سراسر خوبی باید برسد....

به حرفم گوش بدن بهم نه نگن بگن هرچی تو بگی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
به حرفم گوش بدن بهم نه نگن بگن هرچی تو بگی

هزاران درود.

به حرفم گوش کن یا رب! (موزیک) 🍁🌹🙏

ممنون که وقت گذاشتیدهمیشه موفق باشید.🙏🌹🍁

خواهش میکنم زنده باشید همچنین

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

کاش رسد... 🙃

آخرش روزی بهارِ خنده هامان می رسد

پس بیا با عشق، فصلِ بغضمان را رد کنیم

#قیصر_امین_پور